| dikaaa a întrebat:

Salut..Urgeeeeeent.Tocmai am afluat notele de la EN si sunt ultra slabe. Am luat la romana 6.15 si la mate 7, 50. Credetima ca nu ma gandeam sa iau notele astea, ma gangeam de 7 la mate si 8 la romana. Ultimul subiect la lb romana a fost de BAC nu de cls Gimnaziala. Nu stiu ce sa fac sa depun contestatie la romana? Media de admitere liceu este 6.82. Sunt suparat foc,. Doamna diriginta, doamne director si restul profesorilor mi-au spus sa nu depun contestatie ca poate scade nota.Voi ce spuneti? URgent mai am cateva ore

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| spaghetty a răspuns:

Nu contesta. TI se par mici notele? Eu acum 2 ani am luat 2, 60 mate si 5, 80 romana laughing))

| BlackNinja a răspuns:

Mie mi s-au parut OK notele pe care le-am primit.Subiectul II la romana nu a fost de BAC, nici ultrasimplu nu a fost dar nici greu. Daca stii ca ai facut de mai mult depune dar nu stiu ce sa zic...Romana nu e o stiinta exacta, ca matematica, si e foarte greu sa aproximezi cat vei lua/de cat ai facut.Eu mereu fac de 10(cred eu big grin) si iau 8-9.50 maxim.Deci daca stii sigur ca ai facut mai bine, depune contestatie.

| CrissNico a răspuns:

Mai bine inainte de a depune contestetie cereti lucrarea sa o vezi pentru ca este dreptul tau!
Apoi vorbeste cu profesorul si daca vrei depunde contestetie daca crezi ca ai facut de mai mult, daca nu mai bine lasi noata asa.
Oricum si eu am auzit ca a fost foarte greu la romana, am niste prieteni care au dat examenul si ei sunt la fel de dezamagitisad
Oricum e alegerea ta daca depui sau nu contestatiehappy

| dikaaa explică:

Invatat 3 zile la rand+restul anului.pt cei neinformati in generala nu se invata despre scriitori contemporani

| OFataHoinara a răspuns:

Sunt in exact aceeasi situatie ca si tine, am luat la mate 9.40 si la romana 6.55...

| ccaattaalliinn a răspuns:

Multumeste-te cu notele pe care leai primit daca atata ai invatat.

| p3r4manc6 a răspuns:

Subiect de BAC? calmeaza-te, examenu la romana a fost foarte usor, daca nu esti sigur ca poti lua mai mult nu depune contestatie.