| PaulaPaulayt1 a întrebat:

Salut următoarea intrebare e doar pentru cunoscători. Exista mentalisti care te pot hipnotiza în public și pot vorbi cu tine in mod subliminal mai ales prin limbajul trupului? Știe cineva despre acest fenomen? Și dacă da, cum e posibil sa fac și eu asa? laughing

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Limbajul trupului este expresia necontrolata a corpului si exprima starea psihicului individului. Insa, constient, se pot simula diferite asemenea stari, ceea ce poate induce in eroare tertele persoane.
Hipnoza este o inductie bio-electrica (telepatica) intre creiere sau prin imagini. Asemenea inductii hipnotice se pot transmite doar spre cei care nu se opun (constient sau involuntar).
Mentalistii sunt acele persoane care cunosc tehnica de manipulare psihica, stapanesc una sau mai multe tehnici de influentare si control asupra perceperii (psihologice) a "pacientilor".

| PaulaPaulayt1 explică (pentru Bula):

Cat de fain! Mulțumesc, meriți funda pe deplin.

Când am trecut prin hipnoza asta de care vorbeam, eram în public și prietenul meu de atunci îmi zicea, tu nu vezi ca omul asta se uita la tine insistent? La care eu am răspuns ca e un om serios și nu ar face asta, eu nu observasem. Și atunci am întors capul sa vad și ochii nostri s-au intersectat într-o clipa. Brusc am simțit cum ceva ca un cordon sau nu știu cum sa îl descriu dar ceva de genul s-a dus din mijlocul frunții mele pana la a lui și s-a creat o legătură. Timpul era dilatat, încetinit și el ma întreba tot felul de lucruri ca de exemplu cine sunt eu, cine cred eu ca e Dumnezeu, ce vreau de la viata. Etc. Dar doar prin intermediul buzelor fără sa aud sunete și eram la o distanta considerabila. Mi a spus el câte ceva, nu o sa dezvălui chiar tot. Și nu eram drogata, eram cât se poate de trează la locul de munca. laughing am rămas complet uimita și nu pot uita de acel om deși au trecut aproape 5 ani.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru PaulaPaulayt1):

Cred ca zilnic ma gândesc la asta și nu pot sa uit cât de neobișnuită a fost acea experienta și as fi vrut măcar o data sa îmi spună și mie cineva cum de e posibil.

| Bula a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Din cate am aflat, nu-ti aduci aminte de cele intamplate in timpul hipnozei.
Poate doar ti-a sugerat ceva, telepatic.

Da, mi-a sugerat câteva lucruri cum ar fi: "get rid of him" adică de prietenul meu ca a văzut ce făcuse din prima zi de munca. Și altceva din ce îmi aduc aminte, mi-a sugerat ca el ar fi Dumnezeu și când m-a întrebat ce cred eu ca e Dumnezeu m-am uitat în jur, spunând ca e totul însă am evitat sa privesc oamenii și atunci am primit și sugestia ca Dumnezeu se afla mai ales în oameni. Ii priveam cu un oarecare dispreț după, mirata ca Dumnezeu poate exista și în ei. Părea totul sa fie mai mult pentru curiozitatea lui, de aia mi-a pus câteva întrebări. Păream sa îl fascinez într-o oarecare măsură, poate din cauza bolii care eu cred și am intuiția ca o împărțim. El mi-a spus prima oara ce am ca nu eram conștientă, sau mi-a confirmat caci aveam o bănuială. Dacă era Dumnezeu cred ca ar fi trebuit sa știe totul despre mine deja dar a pus întrebări la care cred ca trebuia sa știe răspunsul, ca eram mai confuza decât un om poate fi. M-a făcut sa cred ca pe mine ma vrea, când l-am întrebat ce vrea de la mine și i-am zis-o asa mai dur, mi-a spus :you. Adică pe mine și de aia am crezut ca poate e îndrăgostit. Dar nu era cazul, voia doar sa ma ajute sa devin independenta și sa îmi consolidez stima de sine. Nu știu ce a fost, o doamna psihoterapeut mi-a spus ca ar avea al treilea ochi deschis. Iar eu știu ca asta e posibil, ori asta, ori e mason avansat, ori doar a învățat tehnici de mentalism și a ajuns să fie foarte bun. Rămâne un mister...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Bula):

Asta era in trecut.
Astazi am atins pragul critic, cand constiinta umana poate accesa mai multa Cunoastere. De aceea oamenii isi amintesc sedintele de hipnonza. Sunt spectatori la ele.

| Bula a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu trebuie sa confuzi sedintele de hipnoza cu sugestiile telepatice (cu toate ca, aparenmt functioneaza pe principii asemanatoare).

63 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Lucian Iordanescu e ocultist-mentalist si a facut asta asa de bine cu niste femei ca a ajuns la inchisoare. Adica le-a folosit drept sclave un an sau doi, pe urma s-au prins si ele ca nu le dorea binele.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru doctorandus):

Nu am auzit, o sa ma interesez.

| relian a răspuns:

Povesti, basme, multi cred in tot felul de chestii, odata pentru ca vad prin filme si le ia de bune, apoi din cauza ca sunt naivi.Numai un naiv ar crede ca o persoana poate hipnotiza o alta persoana.Asa prin filme orice este posbil, dar daca intrebi de realitatea este cu totul alta.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru relian):

E strict părerea ta, ai încercat vreodată ca să te convingi singur și sa vii apoi sa spui ca nu e adevărat?

| relian a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Da am incercat, doar ca nimeni nu a fost de acord sa ma hipnotizeze laughing
Am spus celor care se dau loviti, care spun ca hipnotizeaza, uite eu ma ofer voluntar, ma hipnotizati? Nu au vrut, au refuzat, oare de ce?
Ei hipnotizeaza doara pe cei care is din echipa lor, desi par ca ar fi niste straini.
Nu mai fiti atit de naivi, credeti orice sarlatani, chiar daca unia sunt legali, ma refer aici la domeniul medical.
Tu crezi ca domeniul asta medical nu minte? Minte de rupe, mai ales in zielele astea, cand tot ce se face medical este pentru bani.
Unia o vind si pe masa daca iese bani laughing Au mintit cu Covid asta, o minciuna si manipulare la scara planetara, ce alte dovezi mai vrei?
Au cautat sa forteze omu sa faca vaccinurile lor, sa isi vinda marfa, cu fortalaughing ba sunteti nebuni, nicicind in istoria omenirii nu sa mai incercat asa ceva.
Nici in lagarele alea din razboi, oamenii aia nu erau fortati sa fie gazati, erau pacaliti, dar nu fortati.
Astia astazi in fata tuturora au arata ca is mai rai decat aia care au gazat oameni in razboi.
Si voi continuati sa le luati apararea, sai credeti. Daca is destule oi, aia mereu vor avea suport si cine sa ii plateasca.

Tu si altii ca tine spui chestia asta, pentru ca o spun cei din domeniul medical ca exista hipnoza medicala, dar ce vrei sa spuna ca nu-i? Daca iti spune ca nu-i, te mai duci la el?
Daca un doctor, sau toti doctorii, or sa spuna ca nu-i virus, ce faci mai cumperi vaccinul lui?
Daca spune, uite nu stiu daca boala X are cauza ciuperca nu stiu care, sau virusul peste prajit.Dar uite ia aghiazma cu tamaie si vezi si tu ce va fi laughing ce vei face?
Despre asa ceva este vorba.Astazi ei trebuie sa spuna clar DA asa se intampla, Da exista ceva, Da putem sa va hipnotizam, pe baza acestor DA, ei pot sa vinda aceste servicii, altfel nu pot, pricepi acum?

Ei trebuie sa aiba o aprobare, sa aiba un DA, adica sa fie legali sa poata face ceva, sa fie doctor care hipnotizeaza, chiar daca el nu face nimic, nu hipnotizeaza pe nimeni, sasi vinda vaccinurile chiar daca alea is apa de plaie, dar trebuie sa le vinda legal cu acordul acestui domeniu sanatate.
Toti is dupa bani, mint pentru bani, omoara pentru bani.Am dovezi, am om, femeie care a fost acolo de fata, deci o doctorita de asta a cerut ajutorul unei alte persoane, care nici macar nu era asistenta laughing sa mearga cu ea prin sat pe la oameni care erau singuri, care nu mai aveau pe nimeni pe linga ei si cu forta le-a facut vacinuri.
Ba voi sunteti cu capu, inca domiti laughing Este vecina cu mama si ia povestit mamei unde s-a dus si cea facut. Apoi a doua zi nu sa mai dus, a spus ca nu vrea sa sa o bata Dzeu, ca uite crede ca n-a facut bine cea facut.
Hipnoza, pfff adu-l pe ala, eu iti dau 5 mii dolari daca tu aduci pe unu si ma hipnotizeaza laughing sa iasa in fata ala care ma poate hipnotiza, cel mai tare din parcarea goala si sa-l vad.

Crezi in basme, va plac basmele, suna bine.Dra sa stii ca si basmele alea tot minciuni erau laughing Zmeul este aratat ca fiind ala rau corect? Dar printesa pe care zmeul o luase la el acasa incearca sa fuga? Nici pomeneala, ea sta acolo, are de toate, o duce f bine.
Dar apare Fat frumos peste prajit sa o salveze, desi ea nu ceruse sa fie salvata laughing
Vine fat frumos calare pe un cal martogar si asteapta ca zmeul sa pleci si o ia pe fufa cu forta si fugi calare. Zmeul afla si dupa el.fat frumos nici sa lupte nu sta, fugea mincaind pamintul ca fuga e riusinoasa dar sanatioasa, deci mai era si las pe deasupra laughing zmeul il caftea la orice ora din zi si din noapte.
Daca stai si analizezi vezi cita minciuna este in jurul nostru si noi exclamam "vai ce frumos este" laughing
Numai minciuni, numa povesti, doar doar da si ala un ban, astora care doar dau din gura si nu lea placut munca.
Cam astia conduc lumea astazi, gargaragii, in toate domeniile au ajjns sa fie conduse de astia, care habar nu au de meserie, aia care stiu is la spate, daca vor sa zica ceva, aveti grija ca ramaneti pe drum fara job laughing
Asta se intampla acum in lume.Nu este parerea mea, este realitatea pe care multi nu vor sa o accepte, nu stau oile sa analizeze ceva, crede pe lup pe cuvint de pionier laughing

| PaulaPaulayt1 explică (pentru relian):

Doamne ferește de asemenea om.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Da, se poate. Un spectacol de Magie, unde uimesti publicul si nimeni nu are de suferit, merge.
Dar orice manipulare a altor persoane este o incalcare a Liberului Arbitru. Exista sanctiuni pentru asta, asa ca te sfatuiesc sa nu incerci.

| doctorandus a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Liberul arbitru e o fictiune. Spinoza si Einstein nu credeau in liber arbitru.

Nici macar Rudolf Steiner, care a scris Filosofia libertatii, nu credea in liber arbitru libertarian.

A, da, liberul arbitru este o idee nebiblica. Teologii crestini au imprumutat liberul arbitru de la filosofii stoici, deoarece asa ceva nu apare-n Biblie.

Și eu cred ca nu exista liber arbitru. Știi de ce? Ca am observat ca mintea lucrează de multe ori în mod automat. Facem lucruri pe care le-am mai făcut, de aia suntem atât de predictibili. Nu suntem prea conștienți de ceea ce facem. Trăim ca într-un somn profund și de aia suntem și deschiși la sugestii din jurul nostru care vin din publicitate exacerbata mai ales. Suntem programați, asta e cuvântul. Nu? Ca niște roboti poate dinainte de a veni în aceasta viata.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Creierul uman iubeste obisnuinta. Sunt mai putine decizii de luat daca esti pe pilot automat. De asta e foarte greu sa schimbam obiceiuri si sa cream noi neuroptahways.
Dar stii care-i frumusetea vietii? Ca rostul ei e sa ne trezim, sa nu mai fim roboti. Constientizarea este cheia.

Totuși nu suntem complet ca niște roboti sau suntem?

Venim cu programe si lectii de invatat.
Cand constientizam cate ceva, cand ne invatam o lectie, ne mai trezim unpic.
Si bineinteles ca avem liber arbitru, orice decizie o luam in viata ne apartine. Chair si decizia de a nu face nimic.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am înțeles! Părea și ciudat sa fim doar programați căci avem și partea conștientă. Dar oare nu subconștientul ia deciziile de fapt? Eu asa știam parca dintr-o carte. Ca noi credem ca putem lua decizii singuri dar de fapt e doar subconștientul care coordonează totul. Am informații incomplete, totuși asta îmi amintesc acum ca scria în acea carte.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru doctorandus):

Esti constient ca Biblia e o colectie de scrieri, atent selectionate de Conciliul de la Nicea, lasand pe dinafara alte scrieri despre invataturile lui Iisus.
Iar de-a lungul timpului, Biblia a fost re-editata, eliminand anumite aspecte care deranjau. Cum ar fi reintruparea https://www.youtube.com/watch?v=JWKHN9RsKLQ

Și decizia de a nu face nimic nu e tot un program subconștient? Ca știu ca asa am făcut încă din copilărie, nu știu motivul real, undeva scria ca vine ca o pedeapsa pentru părinții care încercau sa subordoneze copilul. Oare nu e doar o iluzie asta cu faptul ca putem avea control și lua decizii? Știam ca subconștientul se aseamănă unei bărci care merge într o anumita direcție și la cârma nu mai știu cine sta, poate ma ajuți tu. Ideea era ca trebuie cred multă voința sa schimbi mersul barcii ca ea are deja o direcție.

Fix asta am scris eu la un alt comentariu happy Și eu sunt de aceeași părere, ca multe ne-au fost interzise. Și cu reintruparea tot la fel am zis și am dat și un articol în care scria ca în anumiti ani reintruparea era litera de lege în crestinism și doar la nu știu ce sinod s-a interzis de catre un conducător roman, nu mai țin minte care. Și ce înseamnă apocrif, ca cică au fost interzise acele cărți deoarece erau apocrife sau ceva de genul.

Fiecare din noi suntem limitati: de timp, de epoca in care traim, de normele sociale, de starea de sanatate etc.
In cadrul acestor limitari, avem liber arbitru. Alegem sa fim buni sau rai, alegem sa urmam o scoala (si sa o terminam) sau nu. Alegem un partener sau altul. Alegem sa avem copii sau nu. Alte decizii sunt la nivel micro, dar ne influenteaza viitorul fara sa ne dam seama: alegem sa urcam in masina sau sa luam tramvaiul, alegem sa dam bani unui cersetor sau nu.
Intelegi? In fiecare clipa in care luam o decizie, avem liber arbitru.

Înțeleg dar cică dacă Dumnezeu știe deja dinainte ce o sa faca x nu avem liber arbitru ca ci totul ar fi predictibil deci predestinat. Unii asa cred, eu nu știu însă ce am observat e ca gândurile de exemplu nu prea le alegem, ele vin asa din neant. Sunt multe automate, or fi și atent selecționate sau e doar un haos acolo?

Dumnezeu ne da liber arbitru, nu stie ce vom face.
Doar data nasteri si data mortii sunt fixe, stiute de Dumnezeu.
Anumite intalniri din viata noastra sunt predestinate. Se mai numesc Karma. Avem de rezolvat ceva cu acele persoane. Cum rezolvam acele probleme sunt la liberul arbitru.

Am apelat la Sfântul Google :)) și uite ce scrie, exact cum credeam: 90 la suta din decizii le ia de fapt subconștientul. https://www.mentalcoaching.ro/blog/subconstientul-decide-inaintea-ta

Bine, eu credeam ca 100 la suta de fapt însă doar 90, dacă avem și noi ca și oameni conștienți măcar 10 la suta liber arbitru zic ca e bine.

Dumnezeu e atotstiutor, cum sa nu știe ce vom face? Pentru el cică un an de al nostru e 100000 de ani, poate mai mult. Viata noastră a și trecut în mintea cosmica.

Daca ar sti, ar mai exista Judecata de Apoi?

Nu exista Timp, asa cum credem noi.
Timpul a fost inventat ca un Breakpoint, ca un reper. Atata tot.

Tocmai ca nu cred ca judecata de apoi e chiar ce pare. Cred ca e mai mult individuala și se refera la moartea fiecărui om în parte și nu știu dacă suntem chiar judecați. Cred ca noi înșine ne dam seama când murim ca am făcut rău ce am făcut și noi luam de fapt decizia de a ne duce unde ne vom duce tot ca să învățăm. Sufletul și conștiința noastră alege unde se duce de fapt după judecata aceea care nu e impusa de un Dumnezeu răzbunător ci tocmai de conștiința noastră împăcată sau nu cu ea.

Tu crezi ca ar trebui sa luam ad literam tot ce zice în biblie?

Oare Dumnezeu e un zbir care taie și spânzura după ce murim? Asa o fi într-o oarecare măsură, dar o face subtil sa credem ca avem un pic de control prin intermediul conștiinței noastre care poate chiar ea e o părticică din Dumnezeu. Căci conștiința e ca o lumina în întuneric și din câte știu Dumnezeu e lumina, asa scrie în biblie.

Și atunci dacă aducem lumina în întuneric, adică conștienta în subconștient /inconștient devenim asemenea lui Dumnezeu, lumina.

Doamne, dacă as fi asa bună și la practica precum sunt la teorie. Ar fi ceva laughing

Biblia a fost schimbata si era la origini un fel de Web 2.0, dar Conciliul de la Niceea a avut prea putin de a face cu asta.

Canonul Noului Testament s-a format in urma unui consens care a avut nevoie de cinci secole. Sigur, formarea a fost dominata de partida ortodoxa, nu neg asta. Dar n-a fost o conspiratie.

Adica lupta impotriva ereziilor era pe fata, nu era un secret pentru nimeni iar tabara care a iesit invingatoare din acele lupte s-a denumit ortodoxa.

Nu esti crestin. Sau daca te consideri crestin, esti eretic.

Esti deranjat de alte opiniii si ai nevoie sa lipesti etichete, asa-i?
Faptul ca citesc, ma informez, accept ca nu cunoastem adevarul absolut nu ma face mai putin credincios si nici eretic.
Am crescut in cultul crestin, asta sunt, fie ca iti place tie sau nu.

Sa stii ca Dumenzeu nu are nimic impotriva Stiintei. Citeste despre Reabilitarea lui Galileo Galilei, poate mai inveti ceva.

Ti-a scapat un mic detaliu: eu nu sunt eretic... pentru ca sunt apostat. Dar tu esti clar eretic, orice denominatie crestina majora ai intreba. Ortodocsii, catolicii, protestantii liberali, evanghelicii, etc., ar fi imediat de acord ca esti eretic.

Si, intr-adevar: Biserica Catolica si protestantismul liberal nu sunt contra stiintei. Problema este: karma nu e stiinta, este o credinta religioasa pagana.

Si ai vrea sa ma arzi pe rug, sau ce?
Nu iti dai seama ca esti deplasat?

Am zis eu ca trebuie sa fii ars pe rug? In secolul XX Biserica Catolica a declarat ca antroposofia e o erezie neognostica. Dar nu au ars pe nimeni pe rug cu ocazia asta.

Iti dai seama ca daca Biserica crestina ar fi falsificat Biblia, ar fi introdus in ea Sfanta Treime, liberul arbitru, continuitatea apostolica, ascultarea de episcop, autoritatea Papei si alte prostii care nu exista in Biblie. Si ar fi eliminat contradictiile dintre evanghelii.

| PaulaPaulayt1 explică:

Știu ca exista căci am întâlnit un om care mi-a făcut exact ce am scris însă sunt curioasa dacă știu și alții despre asta.

Nu, nu am intenții de genul. Nici nu știu ce as vrea sa fac dacă ii hipnotizez, ma gândesc aici poate, la ai face sa acționeze asa cum îmi doresc eu. Deci nu cred ca as avea intenții bune oricum. laughing Ce sa zic, ai dreptate, se pare ca numai prostii am în cap. Dar am citit câteva cărți despre asta și întâlnind aceasta persoana am rămas plăcut surprinsa de abilitățile lui.

| PaulaPaulayt1 explică:

Am raspuns la întrebarea ta dar din greșeală la comentariul meu, dacă vrei sa te uiți.

| PaulaPaulayt1 explică:

Am fost la o doamna psiholog și am rugat-o sa ma hipnotizeze și când am simțit ca ma duc în transa aia m-am speriat și am rugat-o sa nu mai facem. Îmi simțeam capul greu

În primul rand asta am simțit și știu ca e pe bune. Am de gând sa fac oricum o hipnoza regresiva. Sau ceva de genul și sunt câțiva specializati pe asta, dacă nu aici în alta tara.

Daca vrei sa descoperi si sa intelegi mai multe despre tine, o poti face prin rugaciune sau meditatie. Vei primi atat cat poti duce. Cunoasterea vine in etape, in functie de cat de pregatiti suntem.
O regresie poate scoate la lumina lucruri despre Sinele tau pe care nu doresti sa le stii, pe care nu le poti gestiona. E reteta perfecta pentru nebunie.

Ultimul lucru ar fi sa devin mai nebună decât sunt. laughing Am crezut ca e ceva sigur, ca de aia se face. Nu sa ajung mai rău psihic. O sa ma interesez mai mult înainte de a lua decizia asta. Și am încercat rugăciunea o perioada de timp, nu reușesc sa scot nimic din ea, pare ca ma rog doar cu cuvintele nu și cu inima iar meditație am încercat dar nici aia nu pot sa o fac cum trebuie. Înțeleg rostul incantarii unei mantre, a mea a rămas mult timp:"om mani padme hum" am cautat traducerea și am înțeles ce înseamna dar când o spun nu îmi vine în cap, asa ca rostesc și eu asa silabele astea fără sa înțeleg ce spun de fapt. Știu ca o mantra repetata te ajuta în multe feluri, bine dacă exagerezi cică poți înnebuni și știu pe cineva care a pățit asta și am auzit de cazuri. De aia poate nu e bine sa fac asta de capul meu și dacă fac macar 30 min pe zi.

Foloseste-te de religia ta.
Psalmii sunt foarte puternici.
Iar in rugaciunea Tatal Nostru este codificat un algoritm de vindecare al corpului fizic.

Mi-a recomandat bunica sa citesc psalmii și începusem dar nu am înțeles unele blesteme de acolo către vrajmasi. Căci în alte părți din biblie ca în noul testament ni se pune să îi iubim.

Am 14 rugăciuni deocamdată pe care chiar din dimineața asta o sa ma apuc sa le citesc regulat. Vreau și eu sa ma vindec, nu se mai poate asa.

Ei, dar nu ii iei pe toti la rand.
Cauta si tu pe net ce psalmi ar fi buni pentru nevoile tale: sanatate, liniste sufleteasca etc. Ce-ti doresti tu. Pe aceia sa-i citesti.

Ok! Mulțumesc, eu ii luasem pe toți la rand, câte o catisma, cred ca asa se cheamă, în fiecare seara. Duhovnicul mi-a recomandat doar câte doi psalmi pe zi ca cică ar fi foarte puternici.

| PaulaPaulayt1 explică:

Și oricum nu crezi în lucruri de astea decât când experimentezi pe pielea ta. Nu sunt doar fantezii inventate, sunt lucruri reale dar nu cred ca cineva care face asta și-ar împărtăși secretele cu noi.

| PaulaPaulayt1 explică:

Înțeleg ce spui dar e o diferență între mentalism și iluzionism. Mentalistii nu scot iepurele din joben. Și ai explicat bine ce fac, manipulează prin puterea mintii. Și ce e realitatea decât o construcție a mintii? În fine, nu știu ce am putea face sa trezim oamenii. Ai tu vreo idee? Poate scopurile mele difera de ale tale ca suntem diferiți. Ca lumea e cruda și brutala, asa e dar asta e doar o fata a monedei. Ca nu poate exista rău fără bine. Cică asa e. Fiecare lucru în lumea asta are opusul sau, e o polaritate și nu poate exista una fără alta.

| PaulaPaulayt1 explică:

Nu înțeleg de unde ura asta fata de supranatural. Nu am sa înțeleg în veci de ce s-a interzis asta oamenilor. Adică pe de o parte știu ca se poate face mult rău prin asta. Însă cum putem sa negam niște abilități latente în noi? De ce am devenit atât de materialisti oare?

| PaulaPaulayt1 explică:

Și cum adică, "matrixul" vrea sa credem? Ce e matrixul asta? laughing

| PaulaPaulayt1 explică:

Deci tu ești anarhist, nu?

| PaulaPaulayt1 explică:

Nu cred în incantatii sau vrăji. Mai rău, dar nu îți zic ca după zici ca eu greșesc. Tu ai o perspectiva realista, eu idealista. Îți dai seama ca astea nu se vor întâlni niciodată, nu? Dar sa știi ca aproape și pe mine m-ai atras în gândirea ta și cred ca ai dreptate. Asta nu o sa ma facă totuși sa îmi schimb opinia despre supranatural dar nici nu încerc sa îmi impun credințele asupra celorlalți. Nu vreau sa creez un cult sau asa ceva. Doar ca asa cum spune tatuajul de pe mana mea, mi-as dori sa nu mai fiu sclavul mintii mele ci Maestru.

| PaulaPaulayt1 explică:

Întrebarea de mai sus era pentru tine. Nu știu de ce nu apar unde trebuie.