| metten a întrebat:

Salut,urmeaza sa dau testul de bilingv la engeza pentru liceu.ce ma sfatuiti sa insist, sau sa invat. daca puteti sa imi dati cateva modele de teste

6 răspunsuri:
| alinaaa26 a răspuns:

Eu cand l am dat la scris am avut exercitii cu timpurile, cu if clauses type 1, 2, 3, cu prepozitii si la oral mie mi o cazut un text pe baza caruia trebuia sa raspund la mai multe intrebari dar poate sa ti cada o imagine pe care sa trebuiasca sa o descrii

| gabriela15 a răspuns:

Hey.Si eu vreausa fac acelasi lucru. Insa nu stiu cand se da testul, astept sa-mi spuna maine profesoara. Oricum am vazut cateva modele din anii trecuti si nu e foarte complicat. toate is structurate la fel. Trebuie sa stii foarte bine timpurile, conditionale si sa ai vocabularul cat de cat pus la punct. Oricum daca imi poti spune cand se da testul ala afurisitbatting eyelashes

| DeepInDarkness a răspuns (pentru gabriela15):

Eu maine il dau (Brasov) si as vrea sa stiu cate ceva despre cum se desfasoara oralul, poti sa ma ajuti cu niste informatii? happy

| gabriela15 a răspuns (pentru DeepInDarkness):

Pai eu dau scris nu stiu nimic de oral. Insa probabil iti da un subiect sau ceva despre care trebuie sa vorbesti.

| metten explică:

Eu dau testul maine la ora 12 (Baia Mare)

| DeepInDarkness a răspuns (pentru metten):

Imi spui si mie cate ceva de oral, te rog? vom fi singuri sau mai multi in sala?