O sa vezi ca acest an trece incredibil de repede. Eu una asa am simtit, era atat de mult de invatat si aveam atat de multe de facut incat nu am avut deloc timp sa ma plictisesc. Cand aveam ore libere, ieseam in oras, citeam sau ma uitam la filme, ceea ce iti recomand si tie sa faci pentru ca o sa vina lunile mai-iunie, cand se apropie Bacul si chiar nu o sa o mai ai timp liber.
In rest, iti urez bafta si sa intri la ce facultate iti doresti.
Poi ca sa treaca timpul mai repede distreazate nu sa-ti mintile in cap si sa-ti bati joc de profesori
Sa te distrezi cu prieteni sa sambesti tot timpul si totul o sa treaca mai repede
Dar eu nu ma bucur ca o sa scap de scola ci din potriva cand ma uit ce repede trece timpul imi pare rau parca as vrea sa treaca mai greu timpul pentru ca se duc anii si nu o sa mai fie asa frumos cum era la scola si o sa ma duc la munca
Mia bine ea cei frumos din viata
Si eu intru tot intr-a 12-ea si iti spun ca nu ar trebui sa te gandesti cum sa treaca mai repede timpul. Adica, cred ca esti la curent cu admiterea la facultate de anul acesta si tocmai pentru asta trebuie sa lupti pentru ca mai apoi peste cativa ani sa nu iti doresti de fapt sa dai timpul inapoi si sa revii exact in momentul acesta si sa o iei de la capat.
Pai in a 12 a nu prea ai timp de activitati extrascolare. prioritatea numarul 1 este bac-ul in a 12a
Auu si eu intru in a 12-a...si bacul ma ingrozeste. mai am de dat si pentru scoala de soferi.si cambridge-ul...e foarte greu.nu prea avem timp de alte activitati.e foarte greu.dar poate vor fi mai usoare subiectele la bac anul asta sper. dupa ceea ce s-a intamplat anul asta si eu incerc sa las profii in pace, sa vorbeasca acolo.ca fiecare vine cu ideile lui.incearca sa faci cum crezi tu ca e mai bine.si cu bacul nu e de joaca.am o verisoara, facea prega la toate materiile de bac dar a luat cu 6.sau mai stiu pe cineva.a facut prega 2 ani la bio si a luat 5.90.de asta imi e frica.nu e de joaca multa bafta.:*