| Anonymous744 a întrebat:

Vreau sa dau la CTI, poli sau Unibuc.
Ideea e ca eu vreau sa ma mut in camin cu pcul de acasa. (camin de 2 persoane)
Am vazut undeva asta : "Cand se face ierarhizarea studentilor in functie de rezultatele profesionale exista o rubrica " eliminatorie "; poseda sau nu laptop".
Voiam sa intreb daca ati avut sau nu vreun avantaj cei care posedati laptop?
Eu stiam ca sunt calculatoare pe care poti lucra acolo si nu ma gandeam ca e absolut nevoie sa te cari cu laptop la facultate. Deci nu as vedea de ce ar exista un astfel de avantaj.

7 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

La unibuc nu exista asa ceva. Se da examen de admintere (la CTI parca poti sa alegi ) si o mica parte nota din BAC. Exista suficiente laboratoare, poate doar la prezentare de proiect sa ai nevoie de laptop.

| danutzu96 a răspuns:

Ca o completare. Vezi ca ocuparea locului la camin se face in functie de medie. Camin de 2 persoane e de clasa A, adica medii de 10. Daca nu esti olimpic sau nu iei note aproape de 10 in bac si admitere nu prea ai sanse.

| Anonymous744 explică (pentru danutzu96):

Eu stiam de caminul A1 ca fiind cel de 3 locuri in camera + baie, restul fiind de 2 persoane si baie pe palier.

| Anonymous744 explică (pentru Anonymous744):

Grozavesti

| danutzu96 a răspuns (pentru Anonymous744):

Pentru caminele cu 2 in camera iti trebuie medie mare acum. Oricum, o sa vezi la ce camin intri cand se face repartizarea (se face cu ceva timp inante sa inceapa facultatea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu unde ai vazut asa ceva. Eu inca sunt la poli si am avut si PC si laptop la camin (in regie). Toate nenorocirea e cu colegii de camera, daca-s gunoaie umane pe care le enerveaza ventilatorul sau mai stiu eu ce, nu ai voie. Dar daca ai colegi ok, ai voie cu PC. Cu laptop, hmm, iti recomand sa-l ascunzi pana vezi ce colegi ai (daca-s oameni sau salbatici din jungla). In schimb, la poli stiu doar, la programarea calculatoarelor (laborator) lucrezi pe statiile facultatii.

| Feitan a răspuns:

La poli conteaza sa nu ai restante si ai camera de camin asigurata. N-am auzit niciodata de ierarhizare in functie de posesie de laptop