Eu cred ca te referi la colegiu national/economic si la licee teoretice/ tehnice. Pai...din cate am auzit eu la colegii se invata mai mult si mai bine, iar media este desigur mai mare, insa exista si licee destul de bune.
Cristina,doar in RM sunt colegii, in Romania nu sunt(asa mi se pare)sau au o alta forma de invatamint. De aceea ei nu vad diferenta, iar majoritatea care ti-au raspuns sunt romani.Eu de asemenea am terminat clasa 9 si voi incerca la un colegiu.
Oameni buni ce diferenta exista intre colegiu si liceu? este fix acelasi lucru ) este vorba doar de nume atat
Pentru cei care inca nu stiu diferenta dintre colegiu si liceul, in se secol trauim?! nu difera doar numele, in liceu repeti ce ai invtat la scaoala, dar la colegiu inveti o profesie. PENTRU CEI CARE STIU! umm la sfarsitul colegiului dai si BAC-cul sau nu?
Esti intr-o mare eroare, draga mea.
Explica-mi atunci.
Si la liceu nu repeti dar iti aprofundezi cunostintele, pe cind in colegiu faci si o meserie pe deasupra.din cite stiu in anul 3 dai bac-ul si daca doresti ramii si anul 4. dupa care treci deodata in anul 2 la universitate sau dai la frecventa redusa in timp ce faci si anul 4 (informatia nu este sigura tot din auzite)Dar dac doresti doar sa ai Bac-ul, te sfatuiesc sa faci liceul.O zi buna!
Liceu, nu vezi nu-si mai gasesti lumea serviciu cu facultate, chiar vrei sa te risti, cine stie cu liceul poate mai ai o sansa. Mai bine te chinui putin acum decat sa regreti mai tarziu.