| dianarockstar42_8784 a întrebat:

vreau sa imi raspunti repede pana plec la scoala.
am luat la un test 4 la mate nu stiu cum sa ii spun doamnei diriginte sa nu ii spuna eu sunt printre cei mai buni copii ai clasei.
mamei nu i-am spus i-am spus ca am luat doar 5 in teza la mate.m-a certat etc.etc.azi am sedinta cu parinti la 18 si nu stiu cum pot sa o conving pe diriga? vreau si eu niste minciuni mai bune ...bva rog.mersiii

Răspuns Câştigător
| marry_7650 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine este sa afle adevarul, si tu nu-ti mai face atatea griji pana la urma si un 4 si un 5 sunt note, asta te face sa fii mai atenta si sa te concentrezi mai bine data viitoare stii tu cum este : un sut in fund un pas inainte, multa bafta!

4 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Cel mai bine e să afle. Mai târziu, mai devreme, tot va afla. Mai bine mai devreme că scapi mai repede. Deşi poate părea rea, mama ta te iubeştehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut mersi de mesaje.
faza e ca a trecut sedinta
i-a spus diriga de 4
dar faza ce-a mai rea e ca
la sf sedintei handi. de diriga i-a zis ca m-am rugat de ea sa nu zica nota
...etc.va dati seama ce s-a intamplat acasa.mersi de raspunsi; 0))

| DoOdO a răspuns:

Hmm...incearca sa ii sp maimei tale ca nu te*ai putut concentra sau ca ti*a dat exact din ceea ce nu stiai.sau ca ai fk pana l un pct si s*a sunat...sau ca te*a strigat un coleg/colega sa ii imprumuti un stilou si doamna a crezut ca ii sp la test si ti*a luat lucrarea si ti*a dat 4big grin

| Adelaide a răspuns:

O rogi frumos ii promiti ca iti vei indrepta nota dar spune-i si mamei minciuna are picioare scurte