| Reins a întrebat:

Salut, vreau sa lamuresc ceva..deci din septembrie o sa merg la liceu, si inca nu stiu ce sa fac dupa liceu, poate pare devreme dar imi place sa ma gandesc din timp..nu conteaza. Oricum ma duc la liceu si dupa liceu dau bacul, dupa bac pot sa caut un job sau sa continui cu o facultate sau mai este si altceva in genul la o facultate (inca nu stiu deci nu va luat de mine.), si la facultate ce o sa fac? o sa pot lua un job mai bun? o sa fie gen la liceu sau o sa fie mai intens, stiu ca se plateste dar e profitabil? si dupa facultate se da "masteratul" sau cum i se zice.ce inseamna? mai sunt si alte chestii in genul la masterat? ce as putea sa fac sa merg la o facultate/colegiu in alta tara? este greu? ce tipuri de joburi pot avea? si cam cat se castiga cu facultate si fara (stiti unde bat). Daca este cineva aici dornic sa ma faca sa inteleg, nu stiu ce sa fac sunt "pierdut" am multe "pasiuni" dar trebuie sa aleg doar 2, 3 pentru mai putin stres. vreau sa stiu pasii si explicat putin mai concret
dau funda
multumesc