Examene de diferente dai la materiile carenu le-ai facut la vechiul liceu, profil.De exemplu la latina daca te muti la un profil uman, la module daca te muti la un profil economic etc. Diferentele sunt din ce nu ai facut tu la vechiul liceu dar o sa faci la noul liceu.Ia legatura atunci cand le vei da, cu cateva zile inainte, cu profesorii de la materiile pe care le dai sa iti zica ce sa inveti.Si eu ma transfer si trebuie sa dau diferente si am auzit ca sunt foarte usoare si nu se pune mare accemt pe ele.Trebuie sa fie acolo la dosar. Daca inveti mimimul necesar profesorul iti da nota de trecere.Nu se compara cu examenele importante.Mult succes
Bună!
Examenele de diferenţă sunt destul de GRELE :(
Examenele de diferenţă NU sunt o formalitate şi profesorii din Comisie NU te ajută cu nimic!
Examenele de diferenţă se susţin din TOATĂ materia învăţată în anul şcolar anterior ( sau materia din primul semestru, în cazul transferului intersemestrial ).
În general, examenele de diferenţă se susţin scris şi oral ( sau probă practică, uneori ) - vezi Art. 72-82 din R.O.F.U.I.P. de la linkul :
http://www.isjcta.ro/......v_2012.pdf
Toate cele bune.
Pai depinde de profil, de materii, intereseaza-te si tu care sunt materiile la care dai diferentele si apucat-e sa inveti ceva. In general nu este de speriat ca nu te duci la Oxford, dar mai depinde si de exigentele scolii respective.Fii calm si concentreaza-te!
M-am interesat..stiu si la ce dau diferentele. Dar eu ma refer ca multi oameni mi-au spus ca trebuie sa invat "de sa imi iasa contabilitatea pe ochi" si multi altii mi-au spus sa ma relaxez si sa nu ma sperii.
Eram nedumerit..nu stiam cat de grele sunt. unii imi spuneau ca trebuie sa fac cadouri la profesori ca se trec diferentele.
Va multumesc!
Alte pareri sunt binevenite