| Sergiu1996 a întrebat:

Salut,vreau sa particip la olimpiada la engleza,o sa trebuiasca sa scriu un eseu, ce imi recomandati, niste mijloace de a-mi imbogati vocabularul?

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Eu recomand sa te uiti la filme in engleza fara subitrare si sa pronunti cum fac ei in engleza si tot asa.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Citeste carti in engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste glume in Engleza
http://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/1csmat/
razi si inveti in acelasi timp XD

| Kriss96 a răspuns:

Daca ai un dictionar prin casa incearca sa inveti cuvinte noi din el in fiecare zi. De exemplu deschide la litera A si invata 10-12 cuvinte intr-o zi. Sau cate poti tu retine. Eventual fa propozitii/mici compuneri cu ele ca sa-ti intre bine la cap. Si faci asa in fiecare zi. Inveti zilnic cate cuvinte noi poti.
Sau uita-te la interviuri/filme in engleza. Incearca sa intelegi ce spune actorul/actrita. Unde nu sti un cuvant il cauti.
Sau gandeste-te ce cuvinte nu sti si cauta-le.
Sau propuneti sa scrii in fiecare zi cuvinte pe o anumita tema. De exemplu maine scrii cate cuvinte sti legate de mancare. Si daca iti vine in minte orez sa zicem si nu il sti, cauta-l in dictionar.

| aspirantul a răspuns:

Citeste carti in engleza, asculta melodii in engleza(dar nu d-astea cantate de romani cu 2 versuri), uita-te in dictionar...