E noul regulament impus de catre ministrul educatiei, care se pune in practica (sau cel putin ar trebui). folosirea telefoanelor sau a oricarui alt device, excluzand ceasurile si aparatele pentru copiii cu nevoi speciale, in timpul orelor, ESTE INTERZISA. profesorul are dreptul de a-ti confisca telefonul dupa regulament. normal ar trebui, dupa regulament, ca fiecare clasa sa aiba o cutie in care sa fie depuse telefoanele. mult noroc in planul tau de a raporta asta la director.
Nu poti folosi telefonul in timpul orelor si la ce ti- ar trebui.
Oricum faptul ca il poti folosi in pauza mi se pare de bun simt.
Cum a hotarat scoala, asa trebuie respectata ordinea interna.
Aceasta regula era demult, telefonul il folositi in pauza, in timpul orei va distrage! Daca tu totusi consideri ca ti se incalca drepturile te poti uni cu mai multi colegi sa faceti o petitie si o duceti la director!
Nu este vorba de regulamentul intern, ci de lege. Și este în vigoare de ceva vreme, nu e nouă. În clasa fiicei mele există un dulap, un fișet, cu cheie, în care își pun telefoanele la începutul orelor.
Și mi se pare perfect normal.
Aceasta regula este lege data pe tara, nu doar regulament intern. S-a spus la toate stirile. Poti sa faci plangere si la Presedintele tarii, tot la gunoi va ajunge plangerea ta. Legea e valabila pentru toti elevii.
Isvziwbdj întreabă: