| TeDyx a întrebat:

Salut.Vreau sa va spun povestea mea, sunt dat de la 6 ani la școala,iar acum sunt clasa a X-a deoarece am rămas un an repetent pentru ca nu suportam o profesoara, unul cerea bani ca sa trec iar celălalt nu ma înghițea.Motivul au fost absentele,acum repetând anul primul semestru nu am fost de cât in ultima luna, cu 5 corijențe si 2 la purtare, semestrul asta deja am iar 2 la purtare, deci am rămas si anul asta.Eu de felul meu ma descurc cu banii sponsorizat de părinți si câteodată pe cont propriu.Eu zic ca am șanse sa ajung cineva in societate.Intrebarile sunt :1.Ce o sa zică mama si tata când ma vor vedea iar repetent, adica întrebarea e cam NON-sens dar dați va cu părerea.si 2. Ce as putea sa fac in continuare? Acum pe 16 mai fac 17 ani.

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Du-te si te inscrie la invatamant cu frecventa redusa unde te duci 5 saptamani pe semestru, in total 10 saptamani pe an scoala.Iti zic asta pentru cabiti place sa absentezi si la FR te duci mai putin.Insa trebuie sa te tii de treaba si acolo.Succes

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

1. Ai absentat fiindca lucrezi la un proiect revolutionar care va schimba lumea pentru totdeauna, presupun. In cazul asta, daca as fi taica-tu, te-as felicita si te-as finanta pe cit posibil ca sa transformi proiectul ala in ceva vandabil. Daca nu, ti-as rupe curul si nu ai mai vedea un ban de la mine, dupa care ti-as infinge un GPS in dos si cum te mai vad ca ai iesit din curtea scolii, cum am venit dupa tine si iti rup iar dosul.
2. CE VREI sa faci in continuare? CE STII sa faci in momentul asta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Ce as putea sa fac in continuare?" Sa te pui pe invatat. Fara diploma de BAC nici pe santier nu te angajeaza cineva... si nu da exemple marile genii care au renuntal la scoala si au ajuns cu adevarat cineva pentru societate, aia sunt 1 la cateva milioane

| TeDyx explică:

Voi nu înțelegeți ce i aia depresie, sa te jignească si sa ti iei bătaie la școala, sa se Rada de tine...