anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Am 17 ani, sunt elev în clasa a 11-a la un colegiu naţional Grigore Moisil, profil uman, clasa filologie biligv franceză şi am câteva întrebări esenţiale pentru viitorul meu:
1. Pentru ce facultăţi să optez de la această clasă, şi ce aş putea să fac după facultate?
2. Planul meu e să mă mut în SUA sau în Canada, să fac cetăţenia acolo, să lucrez acolo, să-mi îngrop rufele acolo, am vreo şansă?
3. Contează cumva facultatea şi liceul de aici pentru un loc de muncă acolo? Dacă da, în ce măsura? Dacă nu, ce aş putea să fac?
4. Cum pot obţine cetăţenia acolo? Şi cum aş putea să renunţ la cea de aici?
5. Caut o facultate bună aici pentru a-mi asigura un loc de muncă bun dacă în caz ar conta cumva facultatea de aici pentru locul de muncă de acolo.
Mulţumesc anticipat celor ce îmi vor răspunde la întrebările mele.
Aş dori să vorbesc cu cineva care are experienţă în acest domeniu.

Răspuns Câştigător
| Șincari_Mihaela_1999 a răspuns:

1. Ai putea să dai la facultatea de litere și să devii de exemplu translator.
2. Dacă te descurci cu limba engleză, sau dacă ai măcar câteva cunoștințe despre această limbă sau dacă vrei, o să poți să o înveți pe parcurs cu siguranță ai. Iar cu cetățenia ai să vezi când vei merge acolo.
3. După părerea mea liceul da, facultatea depinde ce vrei să devii pe viitor.
4.Păi vei afla de ce vei avea nevoie acolo. Îți va cere ce îți trebuie de acolo și nu trebuie să te întorci în România când vrei să ai cetățenia acolo.
5. Cu facultatea interesează-te de prin zona ta dacă vrei să fii aproape de locația ta sau din orașe mai mari.
Cu plăcere ^_^ sper că te-am ajutat într-un mare mic fel cu răspunsurile la întrebările tale, scuze. poate la unele nu am fost destul de concretă, dar sincer cu facultatea și ar trebui ca tu să știi ce ți-ai dorii pe viitor. Succeswinking

0 răspunsuri: