| 757474 a întrebat:

Salutare! Am făcut școala profesională (am făcut 11 clase dar se pun ca 10), am terminat acum 3 ani si acum vreau continui studiile (12 clase, bacalaureat) in mod normal pot face la seral dar durează 3 ani ca sa ajung la 12 clase și sa dau bac-ul, întrebarea mea este următoarea, exista o varianta mai scurtă? Nu as vrea sa astept 3 ani.
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca te vor primi la forma cu frecventa la zi, dupa situatia prezentata cred ca ai depasit cu mai mult de 3 ani varsta clasei a XI-a.
Asa fiind poti continua doar la formele cu frecventa la seral sau cu frecventa redusa si la acestea trebuie sa mai faci 3 clase, respectiv cl. XI, XII si XIII.

| Anonimul151 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Cum adică să nu îl primească? De ce să nu îl primească?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anonimul151):

Tu mi-ai citit atent raspunsul?
Mai reciteste-l, am spus de ce cred ca nu-l vor primi.

| Anonimul151 a răspuns:

Bună, da există o variantă mai scurtă cu un an. Sa continui la liceu de zi. Mai refaci odată clasa a 11 a, iar după faci clasa a 12 a și dai bac-ul. A 11 a, și face din cauză că la profesională nu se pune. Și trebuie să faci anul din nou.

La seral, te duci doar în unele zile la liceu, nu în fiecare zi, plus că nu se pune prea pune accent pe învățat pentru bac.

Avantajul e că la seral, o să ai timp pentru tine, o să poți să lucrezi, pentru că se fac orele pe după-amiază.

La liceu de zi, se fac ore normale, de la ora 08:00.

Sper că te am ajutat.

| 757474 explică (pentru Anonimul151):

Mulțumesc, m-ai ajutat!

| manumescvally a răspuns:

Nu există