Azi a venit contestația mea CU 3 ZILE ÎNTÂRZIERE! şi de la 6.40 mi-a scăzut nota la 6.00, nişte scârbe. Am scris asta ca să ştie şi alții care vor să facă contestație la română. Şi din ce am văzit pe tabel foarte mulți au primit o notă mai mică după contestație.
Din câte știu, nu se numără interjecțiile, prepozițiile, conjuncțiile sau alte cuvinte de legătură. E foarte posibil să nu-ți fi acordat punctajul din cauza asta.
Hei! Si eu am depus azi contestatie, insa la istorie. Mi-a dat 7, 75 si sunt convins ca am facut de 9 cel putin (poate suna a nebunie). Stii care e problema? Cei care corecteaza sunt si profesori cu doctorat in domeniu, genii sau cum vrei sa le zici, dar si unchiu Ion din sat, care se pare ca e prof de liceu si "stie" materie. Am reanalizat subiectul la istorie si mi se pare ca S1 si S2 sunt perfecte. La S3, daca nu am facut de 3 punte, sigur am facut de 2, plus ca am scris 3 pagini. Si nu, nu mai trebuie sa fie diferenta de cel putin 0, 5p ca sa-ti schimbe nota. Poa' sa fie si de 0, 1p ca tot iti modifica. Lucrurile sunt suspecte, ciudate. Inclusiv coleg care era de 10 pe linie la liceu a luat 7, 1 la romana. Daca nici asta nu da de gandit, atunci nu stiu ce altceva. sper ca de data asta, pe 10 iulie sa aflam un lucru cert.