Tu esti de vina, cine te a pus sa alegi seminar teologic, acum nu ai nicio solutie decat sa astepti pîna de Crăciun sau cînd te vor lăsa ei, esti la mîna lor.
Cristi,nu fi atat de dur.
SALUT GABRIEL, eu te sfatuiesc sa eviti contactul cu ceilalti, asta pana gasesti o solutie.
Din punctul meu de vedere, solutia logica ar fi sa te aduni si sa ai rabdare.
Imi pare rau.
Salut, îmi pare rău că treci printr-o astfel de perioadă, dar mă bucur că încerci să primești ajutor. Și dacă nu obții o altă soluție mai bună de aici, te rog mult să reziști până la Crăciun. Viața și sănătatea ta mintală sunt importante și nu îi lăsa vreodată pe alții să spună altceva.
Dat fiind situația ta, cred că ar ajuta să începi să lucrezi la stările tale. Și eu trăiesc cu depresie și anxietate socială și mă ajută să lucrez zilnic la asta. Fiindcă am văzut beneficiile terapiei, vreau să o fac mai accesibilă pentru toată lumea. De aceea poți să descarci următoarea aplicație gratuită din Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.imfine - Are diverse unelte care să te ajute să îți fie mai bine
Rezistă acolo, Crăciunul nu e foarte departe, sper că ți-a fost de folos răspunsul meu.
stoianmircea întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
stoianmircea întreabă: