| andreisergiu123456789 a întrebat:

Salutare,am o cunostinta care da examenul de matematica la poli Timisoara sectia calculatoare. Are o nelamurire legata de examen: primeste o foaie de examen ca la bac si trebuie sa scrie raspunsurile de forma 1a 2 b, 3c etc. sau incercuieste raspunsurile direct pe foaia de subiecte?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa vada la fata locului. Daca nu isi da seama ce sa faca la un examen grila mai bine nu da la facultatea aia

| andreisergiu123456789 explică (pentru suntserios):

Nu mi se pare un raspuns normal suntserios, avand in vedere ca nu scrie nicaieri pe site asta si nici nu avea de unde sa afle.Also ce e ciudat ca nu stie asta? sau sti si nu vrei sa spui.Nu vreau sa ma cert cu tine, dar nu inteleg de ce dai raspunsuri offtopic pe un lucru ca asta.

| suntserios a răspuns (pentru andreisergiu123456789):

Nici mie nu mi se pare normal ca un viitor student la Calculatoare sa nu fie capabil sa se descurce cu doua incercuiri si sa aiba nevoie de pregatire in prealabil.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cand am dat acum 4 ani examenul la admitere la poli Timisoara, aveam foaia cu intrebarile si variantele, insa nu incercuiam pe ele direct. Mai sus parca, pe prima pagina aveam un fel de tabel cu 1-a, b, c, d; 2-a, b, c, d si asa mai departe. Acolo doar faceai un X peste varianta corecta, iar la corectare ei pun o matrita de corectare peste acel tabel si asa se afla nota finala, care e tot in aceeasi zi, cred ca dupa ce predai lucrarea.

| Ineys a răspuns:

Iti explica supraveghetorii absolut tot. Nu pricepi, ridici mana si intrebi, nu te musca.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

Eu cand am dat examen (in 1986) la facultatea de fizica, am dat ca la bac. Adica am primit o foaie de examen ca la bacalaureat si am scris toate raspunsurile pe aceasta foaie de examen.