| Onutsu a întrebat:

Salutare. am picat bacalaureatul la matematica, iar poimaine am sesiunea din aceasta toamna, am invatat, dar ce credeti ca ar fi mai bine pentru mine, sa recapitulez teorie, sa fac din cele 100 variante din 2009 sau exercitii, un sfat? multumesc.

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Timpul fiind f scurt : să citești teoria și eventual să te uiți și pe probleme rezolvate!
Nu să le rezolvi tu!

| BruneTTe a răspuns:

Variante.E cel mai bine. Cu ocazia asta vei recapitula si teoria pentru ca sigur vei intalni exercitii pe care nu le stii rezolva si te vei uita sa vezi cum se rezolva.

| Onutsu explică:

Deci, eu intotdeauna ma subestimez..sau sunt pesimist.Asa am facut si la biologie(desi am invatat) in ultimele zile credeam ca nu i-au nici 5-6, si am luat 9, 15, ma voi mai uita la teorie si cateva variante, merg astazi si maine la meditatii, si. sper macar la un 5, tinand cont ca in prima sesiunea am luat (5/2 - 0, 10 puncte) si nu m-am pregatit la matematica, acum nu vreau decat un 5.

| Onutsu explică:

Multumesc! Am nevoie, si sunt convins ca pot sa o fac!

| BBiiiaa a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te relaxezi astazi; era si un proverb:"nu ingrasi porcul in Ajun." Bine asta doar daca esti sigur ca ai invatat macar pentru un 5-6. Daca nu cred ca cel mai bine e sa mai recapitulezi teoria, sa te uiti la modalitatile de rezolvare ale exercitiilor/problemelor.Nu iti recomand sa mai lucrezi acum pentru ca e posibil sa le faci gresit si iti pierzi timpul degeaba.
Sper ca te-am ajutat si multa bafta!happy

| Ana235 a răspuns:

Sa te odihnesti. Respira, ia o gura de aer, fa ceva ce iti place, apoi mai arunca-ti ochii pe teorie o data, de doua ori, mai ales pe unde ti se pare greu si gata. Daca esti relaxat ai mult mai multe sanse de izbanda. Succes!

| SakuraSasuke a răspuns:

Buna.Eu te sfatuiesc sa inveti foarte bine teoria, formulele si metodele de rezolvare a anumitor tipuri de exercitii.Bafta multa la bacalaureat.

| gyna92 a răspuns:

Sa recapitulezi formulele si sa te uiti peste tipurile de exercitii la care se aplica.succes.