Ramane de vazut care este limba viitorului.
Engleza, pe de alta parte, este cea mai usor de invatat, si mai accesibila tuturor. Doar gandeste-te cate melodii in engleza sunt difuzate, sau filme, sau jocuri ce au optiunile in engleza sunt promovate.
Buna seara Epuran.
Ca sa incep in mai multe randuri ca tine, am sa raspund la toate intrebarile. So...let`s do this!
1. Engleza pentru ca ea este limba nr1 care se vorbeste in lume si trebuie sa stii macar "Hallo" sau "Bye" din ea.
2. Avand in vedere ca daca esti turist nu vei vorbi in nu stiu ce limba pentru ca acei oameni nu te vor intelege. Cel putin persoanele care se ocupa cu turistii in special au studii pentru limba engleza, deci, este foarte importanta.
3. Avantaje: te poti intelege cu toata lumea(asta cred ca e unul bun)
Dezavantaje: Daca nu o stii, esti turist, intr-o tara straina...ce faci?
4. Engleza a fost, este, va fi, limba cea mai vorbita de pe pamant. A doua fiind limba franceza, daca stii cat de multe tari francofone sunt.
5. Parerea mea este ca aceasta limba nu este una grea, ba din contra. Trebuie sa iti placa daca vrei sa o inveti cu drag si sa iti ramana ceva in cap. Eu invat engleza de la camin si am numai 10 pe linie pana la momentul actual. Te sfatuiesc sa inveti aceasta limba,indiferent ce limbi ii pot lua prioritatea,pana atunci, toata lumea va sti engleza, ok?
Sper ca te-am lamurit. "fund" nu imi poti da, dar o fund*a* da.
So, seara buna!
Imi permiti sa fac o corectare?
Limba cea mai vorbit de pe pa mantenere este chineza (mandarina) după urmeaza spaniola engleza sau Hindusa
Iti voi spune eu si de ce!
In primul rand trebuie sa stim limba engleza pentru ca noi in viitor "(24-28 ani)"si vrem sa ne ducem in strainate cum ar fi Anglia, America si alte tari in care se vorbesc numai in engleza... daca nu stii nu ai cum sa intelegi tu pe ei si nici ei pe tine...
In santier naval, sunt multe semne in limba engleza bine acuma sunt si traduse, tu daca te plimbi prin oras vezi multe semne pericole in limba engleza!
Bine acuma depinde si de tine daca vrei sa inveti limba engleza sau nu vrei sa inveti engleza acum este Decizia ta!
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: