| Zen9112 a întrebat:

Salutare, am și o nelămurire, m-am înscris pe un site de daiting, având cont premium, contul l-am închis foarte repede, însă primesc e-mailuri precum ca am de plată o sumă de bani. Am încercat să rezolv asta prin suportul lor, însă primesc mesaj doar de luni până vineri la ora 13:12 de la ei, indiferent câte mesaje a-și da.
Am primit un email de la un avocat german ceva care spune să plătesc.
Am citit pe net foarte mult despre situații de genul, însă nimeni nu a venit cu o rezolvare. Dacă a mai trecut cineva prin așa ceva, îl rog să îmi spună cum a rezolvat

5 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Si nu poti sa le blochezi e-mailurile?

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Dacă nu ți-ai băgat detaliile cardului de credit în aplicația aia, cred că poți să stai liniștită.
Dacă totuși ești neliniștită, vorbește cu banca

| Zen9112 explică (pentru MeisterSchnitzel):

Păi le-am băgat, ideea e ca am băgat un card ce nu îl prea folosesc, deci nu are bani pe el?

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Zen9112):

Dacă nu are bani pe el, de ce-ți pasă? Foarte bine că l-ai băgat pe ăla și nu cardul principal!

| Zen9112 explică (pentru MeisterSchnitzel):

După multe căutări în sfârșit am găsit problema...primesc mailuri de la avocați precum ca trebuie să plătesc, însă eu nu am plătit niciodată pentru acest site, dar cică mi-am făcut abonament înainte să plătesc?‍♂️?‍♂️ este o schemă destul de enervantă... însă din ce am văzut pe net sunt mulți ce au primit și scrisoare acasă de la acest avocat?‍♂️