| ady20hbk a întrebat:

Anul acesta vreau sa ma inscriu la Universitatea din Bucuresti la Matematica-Informatica si vroiam sa stiu ce trebuie sa invat pentru acele examene, ma intereseaza in special alegebra, analiza si informatica (si nu vreau raspunsuri de genu din clasa 9 pana a 12... vreau detaliat ) ..ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| anadark84 a răspuns:

E ok. Le poti relua. Tot ce ai invatat la algebra(ecuatii, grupuri, matrici, radicali), analiza (siruri, limite, derivate, integrale) si informatica (metode de programare, tehnici, limbaje)... si poate am mai omis acum din ele...
Multa bafta!

5 răspunsuri:
| anadark84 a răspuns:

Tu vrei sa inveti pentru admitere sau pentru ca aceste cunostinte iti vor folosi in facultate?

| ady20hbk explică (pentru anadark84):

Pentru admitere, dar iti dai seama ca ele imi vor folosi si la facultate ..ma poti ajuta?

| anadark84 a răspuns (pentru ady20hbk):

Eu vad ca ei au deja pe site un ghid cu exercitii propuse.
http://fmi.unibuc.ro/......izat-1.pdf
Vad ca nu au pus si o lista de continuturi vizate, dar nu e nevoie deoarece trebuie sa stii materia de liceu studiata la algebra, analiza si informatica. Sper ca ai terminat un liceu cu profil real, altfel iti va fi mai greu.

Da, am terminat anul trecut cls 12 profil mate-info, dar deh am cam uitat din ele pana acu. Mersi!

Multumesc frumos!

| anadark84 a răspuns (pentru ady20hbk):

E ok. Le poti relua. Tot ce ai invatat la algebra(ecuatii, grupuri, matrici, radicali), analiza (siruri, limite, derivate, integrale) si informatica (metode de programare, tehnici, limbaje)... si poate am mai omis acum din ele...
Multa bafta!