Eu zic sa te concentrezi la exercitii, invata, dati interesul.In cazul in care profii fac pregatire cu voi la scoala-du-te(la mine asa a fost-gratis). Depune un efort pentru a scoate tot ce e mai bun din tine si dupa aceea vei fi super impacat cu propria ta persoana.
"[.]mi-am propus sa iau 8 in simulare la mate[.]"
"[.]Mi-ati putea da niste sfaturi despre cum as putea lua 8 in simulare la mate?[.]"
"[.]Daca dintre voi, a fost careva in situatia mea, mi-ar putea da si mie cateva sfaturi, poate mi-ar putea sa-mi povesteasca cum a reusit?[.]"
))) wth?
mergi pe noroc si copiat? sau pe invatat?
Really?
Eu am luat 3 in simulare la mate si notele mele din timpul anilor nu treceau de 5.
Ghici ce? Am luat 9.85 in BAC. Cum am reusit? Cu 2 luni inainte de BAC am facut zi de zi, 3-4-5 variante. Asta mi se pare cea mai eficienta/rapida metoda de a lua o nota mare in BAC.
La romana doar in ultima saptamana am invatat comentariile. La fel, le citeam pe toate de cateva ori in fiecare zi. Am luat 9 la romana.
A 3-a proba a fost la informatica. Eu facusem informatica doar in clasa 9-a si a 10-a. A 11-a si a 12-a nu stiu de ce nu mai era in programa, faceam alte bazaconii gen HTML, CSS, bla bla.
Pentru asta nu am invatat nimic, dar am reusit sa scot un 7.
Sjhxjcks întreabă: