| PopAdrian a întrebat:

Salutare!
Anul viitor particip din nou la un concurs de softuri educationale (la etapa trecuta am luat locul intai la etapa nationala). Trebuie sa ma apuc sa muncesc de pe acum la el ca sa iasa asa cum trebuie, sa ii las din nou cu gura cascata. Faza e ca imaginatia mea e pe 0 momentan si nu stiu cum sa il numesc.
Softul va fi despre mai multe civilizatii antice si nu numai: egiptul antic, civilizatia mayasa, incasa, azteca, cretana, persana, indiana (poate japoneza si chineza), deci va fi un soft... urias, ca sa zic asa. Nu am idee deloc, deci va cer ajutorul happy
Daca alegeam doar egiptul, civ. persana si cretana puteam alege Civilizatii Antice sau Lumi Antice, dar intrucat vreau sa introduc si mayasuu, incasii (am o pasiune pentru ei, nu stiu de ce) nu mai merge.

Sper sa ma puteti ajuta cu titluri cat mai atractive si care sa reflecte ce am ales eu happy Multumesc!

2 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

WikiPedia(copy)_1.exe

| PopAdrian explică (pentru Seby90):

Daca crezi ca totul o sa fie un simplu copy paste, te inseli happy Data trecuta pentru realizarea lui am muncit din iunie, de cand am terminat scoala pana in martie in anul ce a urmat. Au fost sute de ore de munca la el si nopti nedormite, am consultat zeci de carti pentru informatii. Wikipedia nu are nici macar 1% din informatiile care imi trebuie mie sa realizez softul.
Mersi oricum pentru bagare in seama happy