| MariusDinita a întrebat:

As dori sa imi deschid o platforma de cursuri online (diverse cursuri), accesul sa se faca de catre cursanti prin abonament cu plata lunara, am nevoie de ceva aprobari sau acte de la ministerul educatiei sau alta institutie de stat? Singurul aspect pe care l-am gasit a fost acela ca trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului si sa obtin cod CAEN cu prestari servicii online sau ceva de genul dar nu gasesc niciunde nimic despre cerinte sau aprobari deschidere platforma e-learning...

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După ce ai aprobare de a deschide o afacere online, din punctul meu de vedere nu ai nevoie de aprobare de la MEI. Dacă vrei ca diploma de absolvire a cursului tău să fie atestată de MEI, atunci, da. Acum după coronavirus, o mare parte din instruire se va muta online. Dar nu văd ce procedură de testare ar putea aborda MEI ca să ateste calitatea cursului tău, ca să poți avea autentificare de către ei.

| MariusDinita explică (pentru sadrian46):

Multumesc mult pentru raspuns! Ideea mea era in felul urmator, ma gandeam ca aceste cursuri sa fie doar un materiale auxiliar de ajutor pentru elevii de scoala generala si liceu, un fel de meditator online.

| sadrian46 a răspuns (pentru MariusDinita):

Sunt deja asemenea cursuri pe Internet. Le găsești cu prietenul Google. Caută. Ce fac ei, poți face și tu,

| Wr3nch a răspuns:

Ai nevoie de acreditare pentru cursuri de la Ministerul Educatiei.

| Alverto a răspuns:

: )) Ce te face să crezi că poți creea o astfel de app?

| MariusDinita explică (pentru Alverto):

Adica nu sunt potent sau ce? Nu iti inteleg intrebarea