Aia e media de admitere, nu de absolvire. Spune "licee care primesc".
In nici un liceu nu se dă bacul ci in orice lceu se ia (prin examen) chiar dacă te-ai opintit doar de 2, 50
La orice liceu se dă și bacalaureatul de către cei care termină 12 clase. La profesională nu se dă.
Nu stiu pe cine sa cred uni zic ca nu alti zic ca da ) pe cine sa cred acum
Zi ce este nota aceea de 2 și te lămuresc. Este nota de admitere în liceu?
Anuket nota aia cand termini clasa 8 si iti iese rezultatul de la romana si mate pe cand ai test
Adică media de la EN. Se dă bacalaureatul dacă se trec cele 12 clase, însă la bacalaureat dacă iei mai puțin de 6, ești picat.
Multumesc deci nu trebuie sa imi fac griji daca doamne nu dau bacu ca sa te promovez raspunsul daca e bineinteles
Ca sa nu ma îngrijorez sa fiu sigur ca gen ca la orice liceu as hotărâ sa ma inscriu se da bacul liniștit dupa ce parcurc 12 clase
Da, cât timp este liceu. Dacă urmezi profesionala, după terminarea ei ar mai fi nevoie să faci 2 ani de liceu ca să poți susține bacalaureatul.
Iar mai bagat in ceata... ))
Zi-mi te rog la ce te referi cu profesioanala si cu inca 2 ani de liceu pentru a o sustine?
Când termini cele 8 clase, poți să te înscrii la liceu sau la profesională. Dacă alegi profesionala faci 11 clase. Ca să poți susține bacalaureatul este nevoie să te înscrii la liceu și să faci 2 ani. Nu știu exact cum este acum, mai bine interesează-te de licee/seral din orașul tău.
Da, la orice liceu se sustine examenul de bacalaureat.
Din pacate, acum se intra si cu 2, 50 desi e anormal. Sub 6 (sau mai mult) ar trebui sa se mearga la profesionala.