| emipenet a întrebat:

Avand in vedere ca anul scolar nu se va relua, cum ramane cu cei corigenți? Ce vor face? Vor reveni sa dea coringenta sau vor fi trecuti (Unde se poate, desigur)?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Nu-mi bat joc. Asta e adevarul. Pe tine te doare ca mi-am batut joc de tine. Cum ai ajuns sa fii corigent? Esti un model de dedicare! Pune mana si invata, rupe cartea, stai noptile si invata, lasa calculatorul, lasa internetul si la toamna o sa transformi 3/4 cat ai in zece. Asta trebuie sa fie atitudinea. Am rupt mii de cv-uri cu tineri ca voi care nu stiu pe ce lume traiesc. Vreti sa fiti tratati cu respect dar asteptarile voastre sunt foarte nepotrivite. Gandeste-te la astea. Hai, acum baga invatat! Timpul e scurt. Pretuieste-l.

9 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Ar trebui sa ramaneti toti corigenti pentru cata carte ati invatat de-a lungul timpului. Cei mai multi dintre voi nu stiti sa scrieti romaneste.

| emipenet explică (pentru ywar):

Nu asta am intrebat, nu va bateti joc va rog

| JicaContra a răspuns (pentru emipenet):

DAP, in teorie o sa ramaneti corijenti
PROFESORII NU VOR ASTA
din pacate, daca nu au cum sa dovedeasca, ca v-au mai ascultat odata si v-au pus nota de trecere, mai bine va lasa corijenti

si STIU asta, pentru ca am ramas corijent din cauza ca trebuia sa imi puna nota in ultima ora, si nu m-am dus pentru ca am plecat in tabara

totusi, roaga-te la cine crezi tu, ca poate, poate, se gaseste o chichita sa nu va lase corijenti... E POSIBIL fiind atat de multi in situatia asta!

| emipenet explică (pentru JicaContra):

Si repet anul asa sau? sad

Mama draga, sincer, nu stiu legea
dar, sa ramai corijent ai o probabilitate destul mare (nu repetent)
problema mea a fost la o singura materie

| emipenet explică (pentru ywar):

Imi place mult raspunsul acesta =)

| emipenet explică (pentru JicaContra):

Si a mea e doar la o materie.

D-zeu cu mila atunci
si oricum, mare lucru sa te duci la corijenta nu e, totul e sa nu faci din tantar armasar ca, atunci cand afla parintii E SFARSITUL LUMII!

| ywar a răspuns (pentru emipenet):

Nu-mi bat joc. Asta e adevarul. Pe tine te doare ca mi-am batut joc de tine. Cum ai ajuns sa fii corigent? Esti un model de dedicare! Pune mana si invata, rupe cartea, stai noptile si invata, lasa calculatorul, lasa internetul si la toamna o sa transformi 3/4 cat ai in zece. Asta trebuie sa fie atitudinea. Am rupt mii de cv-uri cu tineri ca voi care nu stiu pe ce lume traiesc. Vreti sa fiti tratati cu respect dar asteptarile voastre sunt foarte nepotrivite. Gandeste-te la astea. Hai, acum baga invatat! Timpul e scurt. Pretuieste-l.

| Lovelypeaches100 a răspuns:

Bro iti inteleg durerea, si eu raman corigent la fizica, si nu numai. Am doi de 3 la fizica, m-or incheia asa?