anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt sansele ca eu, fiind in clasa a XI-a profil uman, sa ma apuc in clasa XII-a de matematica si sa invat in asa fel incat sa dau la politehnica(eu fiind bata la matematica). Astept parerile voastre!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele sunt minime sau chiar nule!
Daca ai fi fost avansat la matematica aveai sanse, dar fiind bata, nu vad vreo sansa sa poti invata intr-un timp atat de scurt matematica si sa mai poti da si la o facultate unde matematica este test obligatoriu. Imi pare rau, dar este mult prea tarziu sa poti schimba ceva acum.

| Scîrlat_Mădălina_1992 a răspuns:

Salutare! Este posibil, trebuie doar sa fii foarte dedicat si pregatit sa depui un volum de munca destul de mare. Daca ai materialele de care ai nevoie, te odihnesti destul si apelezi si la niste suplimente naturale, ai toate sansele :) incearca Neurergin. Pe mine ma ajuta mereu in perioadele in care am f mult de munca. Il gasesti aici: https://www.biosunline.ro/neurergin.html

| Dobrinx a răspuns:

Ca sa ai sanse, trebuie sa stai mai mult pe matematica, sa inveti, si cel mai importatnt (cea mai rea parte) sa faci pregatire si pentru ce vrei tu...o sa trebuiasca ca proful / profa de la pregatire sa te invete matematica de la A la Z adica sa inceapa cu inceputul, cu matematica din clasa a 9 sau chiar clasa a 7 -8. Asta implica si, parerea mea, 2 zile pe saptamana pregatire, 2-3 ore sedinta, Deci e complicat.

| Cerasela_Andra_2000 a răspuns:

Este foarte grea matematica, trebuia sa mergi pe un profil de matematica-informatica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam complicat sa rezuperezi 3 ani de matematica seriosa, sa o inveti si pe aia de a12a si sa mai iei si bacul intr-un singur an.

Plus la politehnica se mai cere si fizica, chimie, informatica depinde de specializarea pe care o alegi.