anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Care sunteti sau ati fost la facultatea de calculatoare? Cum este: grea, accesibila, utila?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Nu, motoru' de cautare ala care face traduceri si a cumparat YouTube acum vreo citiva ani... tongue

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Imposibila pentru tine, daca pui astfel de intrebari pe TPU.

| KodrutZ a răspuns:

Pai cam orice facultate de profil iti da o diploma, nu si cunostintele necesare pentru a fi mai mult decit un sclav. Crede-ma ca stiu cazuri de bursieri care au ajuns coderi de doi bani si oameni care au trecut cu chiu cu vai prin facultate si acum lucreaza la Adobe sau Microsoft. Inainte sa pui intrebari de-astea, intreaba-te daca esti capabil sa lucrezi in domeniu DIN MOMENTUL ASTA. Daca nu, sansele sa faci performanta in IT sint minime. Daca esti cu adevarat pasionat de domeniu, atunci nu cred ca mai era nevoie sa pui intrebarea. Recomandare personala: investeste niste bani si cum termini liceul, fa un curs CISCO si ia-ti certificarea. Angajeaza-te ca CISCO admin pe undeva (poti sa faci asta si de la domiciliu pentru clienti externi, nu e nici o problema), dupa care te decizi daca merita sa te mai agiti pentru o diploma sau nu.

| PetricaJoi a răspuns (pentru KodrutZ):

Codrut, daca nu te deranjeaza pot sa stiu si eu unde lucrezi?

| KodrutZ a răspuns (pentru PetricaJoi):

In sufragerie. Una dintre companiile pentru care lucrez e aia care detine cel mai mare motor de cautare... ti-as spune mai multe, dar am semnat un NDA...winking
P.S. Nu glumesc.

| PetricaJoi a răspuns (pentru KodrutZ):

Care motor de cautare, ala Scormoneste.ro cumva? e romanescwinking si se bazeaza pe nu stiu cum sa zic, algoritmii motorului tau de cautare la care lucrezi, ca asa-i romanu happy

| KodrutZ a răspuns (pentru PetricaJoi):

Nu, motoru' de cautare ala care face traduceri si a cumparat YouTube acum vreo citiva ani... tongue

| PetricaJoi a răspuns:

Si cam ce ai vrea sa intreb, cand vi se scoala? Ca pe TPU vad numai intrebari de acest gen. Oricum mersi ca te-ai strofocat si ai zis ceva. Ma asteptam la un raspuns mai relevant