| forzasteaua a întrebat:

Deci treaba sta asa:
-Am medie mare.(In jur de 9.70)
-Imi place matematica. Anul acesta am luat la teza 10 fara greseli
-Sunt in clasa a 7-a dar vreau sa ma gandesc de acum la un liceu
-Sunt din Bucuresti
-As vrea sa ma duc la SAVA. credeti ca ma va ajuta acest liceu pe mate-info la o facultate de managment? nu stiu daca la ASE.Ma gandeam sa intru la o facultate din strainatate. Stau bine cu limbile straine. Ce ziceti? sa plec in afara dupa liceu? Daca da, in ce tara ma sfatuiti?

5 răspunsuri:
| LecSiee a răspuns:

Spania.love struck

| MariaO a răspuns:

Buna!
Daca stai bine cu limbile straine si cu mate-info, eu iti sugerez si Colegiul National Bilingv George Cosbuc.
Ofera posibilitati de studiu in afara daca indeplinesti anumite conditii.
Iar atmosfera este estul de relaxatabig grin

| MariaSimo a răspuns:

DA - daca te tin resursele financiare si capacitatea intelectuala, alege sa studiezi in strainatate la o universitate particulara. Nu conteaza in ce tara mergi. Insa conteaza prestigiul universitatii (care de cele mai multe ori e sinonim cu calitatea educatiei oferite).

Liceul de mate info e bun pentru o viitoare faculta unde studiezi economie. Sau orice altceva pe profil real, daca iti schimbi optiunea intre timp.

| Iris_9206 a răspuns:

Eu spun Colegiul National de Informtica "Tudor Vianu".

| mirunal a răspuns:

Da, da. Sava e perfect. Sava e cea mai buna optiune din Bucuresti, nu numai din punct de vedere al educatiei dar si din punct de vedere al calitatii oamenilor. Lumea este foarte sociabila, si practic te vei adapta foarte repede.O sa vezi, atmosfera ca in Sava nu gasesti niciunde!