| as0ter a întrebat:

Salutare, deja imi este foarte greu sa ma mai gandesc la chestia asta, am obosit rau si ma consuma in fiecare zi. Observ in fiecare zi cum noi oamenii ne scaldam in intunericul mintii pot vedea de la o posta cat de limitati sunt unii, eu caut sa meditez dar nu am rabdare, totusi cand am reusit cateva zile la rand lucrul asta m am simtit mult mai bine.Intrebarea este...CREDETI CA MANIPULAREA, CONTROLUL si INDOCTRINARILE se vor opri pentru ca omul sa se regaseasca si sa fie liber?

Răspuns Câştigător
| pinkpupix a răspuns:

Nimeni nu poate spune ceva sigur despre un lucru al viitorului, toate aceste 'represiuni psihologice' de care vorbesti intr-adevar ne opresc de la menirea noastra, cea de a gandi si de a medita, dar peresistenta lor nu depinde decat de noi. In aceste cazuri noi trebuie sa invatam sa ne deconectam si macar din cand in cand sa meditam la conditia noastra umana si sa le dam celorlalti un exemplu pozitiv.

2 răspunsuri:
| Blue_2910 a răspuns:

Nu se vor opri si probabil au fost dintotdeauna, dar la nivele mai mici decat se afla acum. O sa te obisnuiesti usor, usor cu idea asta si nu-ti ramane decat sa fi multumit ca ai niste cunostinte si niste activitati(cum ar fi dorinta de a medita sau cea de a te informa) care te pot tine departe de unele forme de manipulare.

| BuBuulicious a răspuns:

Probabil.acum depinde la ce te referi tu prin ''ne scaldam in intunericul mintii'' thinking