In primul rand cel mai important e sa nu te omori sa inveti pe ultima suta de metrii si sa incerci sa fii indifferent/a. Nu ingrasa porcu in ajun ca n-ai sanse, iti spun din experienta doar te panichezi cand vezi cat ai de invatat, lasa totu sa vina de la sine, baiatu are teza luni la romana, si nici ca pun mana pe ceva, ce-o fi o fi, cu sufletul curat merg inainte acum daca iau 3 asta e, parintii au zis ca invat pentru mine, deci nu ma tem am baza in colegu din fata, colegu de banca, ala dupa diagolana, si mai e ala din stanga, ( ala de banca e in dreapta ) + ca sunt in ultima banca, acum oi vedea eu.
Citesc maxim vreo oră două și în rest stau relaxat. Dacă sunt odihnit și în formă nu uit nimic, când sunt în pase mai proaste sau se întâmplă să fiu fără vlagă abia de rețin ceva, deci depinde.
De emoționat, nu m-am emoționat cam aproape niciodată, excepție făcând sfârșitul clase a 7-a și evaluarea națională.
Deci, eu sunt extrem de emotiva! Mereu cand invat ceva (pentru teza, test sau chiar pentru dialoguri din clasa pentru o anumita tema) acasa le stiu, e ok, cand vorbesc cu voce tare nu ma balbai si nu am nimic. Dar cand ajung fata in fata cu chestia pentru care m-am pregatit, uit tot, inghet si incerc sa invat din clasa, dar dun clasa uit tot.
Am mari probleme cu chestis asta si atunci cand un profesor ma intreaba ceva, incep sa tremur si sa am emotii.
Ma rog, sunt destul de descurcareata, iar in situatii limi
Nu trebuie sa ai emotii la teza....fiinta umana...deoarece eu consider ca teza nu este chiar atat de importanta.....eu cred ca bacul este mult mai important decat o banala teza...dar oricum nu ar trebui sa ai emotii....pt ca din propria experienta iti spun ca emotiile nu sunt intotdeauna constructive...mai ales la o teza sau un examen
OoPaMpAmoO întreabă:
lol_9125 întreabă: