anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! Să presupunem că am dat examenul de admitere la politehnică, iar după ce l-am picat nu mi-am mai retras dosarul cu diploma de bac şi ce mai era prin el de aproximativ 6 ani. Ce ar trebui să fac ca să îmi retrag dosarul? Există vreo taxă ascunsă pentru retragerea dosarului după tot acest timp?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai fost la secretariat să-ți ceri dosarul?

| Lioana a răspuns:

Ce ar trebui sa faci? Sa mergi la Universitate si sa-ti ceri dosarul. Probabil a ajuns in arhiva daca n-ai mers dupa el. Ti se va spune la secretariat unde sa mergi dupa actele tale.

Răspuns utilizator avertizat
| AliveOne a răspuns:

Mă interesează mai mult dacă se percepe vreo taxă pentru aceşti ani.

| AliveOne a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Evident că nu, de aceea există TPU. Este un mod mai simplu de a te informa fără să te duci la secretariat. Vreau să ştiu informativ şi momentan nu vreau/nu am timp să merg până acolo doar pentru asta.

| AliveOne a răspuns (pentru Bubico2022):

Incredibil, câtă perspicacitate, câtă înţelepciune.
Dacă tu crezi că îmi era mai uşor să sun la secretariat, de ce crezi că am mai scris aici? Mă întreb cum de poţi da dovadă de atâta ignoranţă şi cum poţi să vii cu argumente atât de futile la mine, asta, atâta timp cât ştii şi tu că nu mă ajută cu absolut nimic tot ce ai scris.
Ai aptitudini sociale foarte limitate, dovada fiind răspunsul tău, aşa că, te rog, să nu mai pierzi timpul oamenilor cu răspunsuri de acest fel. Îţi recomand să înveţi să citeşti mai bine probleme oamenilor înainte de a răspunde, evident, asta dacă vrei ca răspunsul tău să fie util.
Mulţumesc!

| Lioana a răspuns (pentru AliveOne):

Nimeni de pe TPU nu stie raspunsul mai bine decat cei de la secretariat. Fiecare universitate are propriile ei reguli. Si apoi cazul tau e unul special. In general oamenii nu isi lasa actele atat de mult timp la Universitate fara sa le ridice. Tu te intrebi daca trebuie sa platesti pentru asta. Te ajuta cu ceva daca stii asta dinainte? Mergi pregatit cu bani la tine pentru orice eventualitate. Nu va fi o avere chiar daca e cazul de taxa de depozitare. Nu de asta trebuie sa-ti faci griji. Eu mi-as face griji de posibilitatea de a nu fi gasite actele mele.