| Ceiriog a întrebat:

Salutare si an nou fericit! happy
Pe 4 ianuarie incepe scoala, si eu am de prezentat saptamana viitoare, adica dupa 11 ianuarie un proiect la fizica. Dintre mai multe teme, am ales o tema proprie, legata de mintea umana. M-am gandit sa vorbesc despre constient, subconstient, inconstient, hipnoza etc. Totusi, acestea sunt doar cateva idei, am nevoie de mai mult ajutor. Daca ar putea cineva sa-mi dea cateva topic-uri principale pe care sa ma axez? Despre ce sa scriu cel mai mult? Referatul trebuie sa:
-fie scris de mana;
-sa cuprinda minimum 3 pagini;
-sa contina desene.
Am nevoie de ajutorul vostru, dau cu siguranta funda tongue.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, școala nu începe pe 4, ci pe 11. Deci, ai timp să cauți pe net. Doar ideea ta e bună.

| ishallhelpyou a răspuns:

Stai sa vad daca am inteles, vrei sa-ti facem noi tema ca tu ai fost prea lenes sa ti-o faci singur?

Ai internetul la degetul mic, foloseste-l!

| Ceiriog explică:

Scoala mea incepe pe 4. La noi nu s-a prelungit vacanta cu 1 saptamana tongue dar noi luam vacanta pe 27 mai happy nu mai are rost sa explic de ce, asa e "traditia" aici, si de aceea noi nu avem atat de multa vacanta in timpul scolii dar facem acelasi numar de ore ca si restul, inclusiv sambete cateodata. Nevermind, asta a fost doar o mare paranteza tongue.
E un proiect, nu tema. Am spus asta pentru ca tema referatului este foarte complexa, si nu stiu de unde sa incep. Nu vreau proiectul, ci vreau mai multe subiecte despre care sa dicut, cele mai importante, ca sa pot sa realizez planul de idei. Am intrebat aici pentru a primi un raspuns de la cienva care putina experienta in domeniul acesta. Nu ca sa-mi dea cineva temawinking Multumesc oricum.