Asta e media cea mai mare cu care sa intrat, dasr poti intra si cu medie mai mica.Eu am dat la stiiinte sociale acum 2 ani, si in brosura media era de 9, 60 si eu avem 8, 92, si am intrat, e drept ca in a 2 a clasa dar asta nu prea mai conteaza, am intrat unde am vrut si materiile ca prima calsa le fac.Asa ca pune optiunea daca vrei nu ai ce sa pierzii.
Pai depinde si despre ce liceu vorbesti si poate asta a fost media de anul trecut. Asta nu o sa poti sti decat dupa examene nationale.
Asa-i pentru ca multi se duc la profilele mai usoare. 9, 70 pentru prima clasa.dar pentru a doua sau chiar a treia trebuie sa fie mult mai mica. asta daca tii neaparat sa dai la filo.
E posibil. Eu sunt la filo, si la mine in clasa, ultima medie a fost 7, 50 si ceva parca. Imi amintesc doar ca a fost o singura medie de 7. Si la mate-info au fost si din aia cu medii mai slabe ca la mine in clasa.
Oricum, ce legatura are profilul? In clasa a8-a toti aveti aceleasi materii, depinde de fiecare, unde vrea sa dea.
alexcatalin13 întreabă: