Pai, daca îți place romana, poți alege un profil umanist, vei avea cam 2 ore pe săptămână de matematica, dar vei face multe ore de romana, istorie, latină.
Pe de altă parte, mai ai științele naturii, unde ai ceva intre mate-info și uman, se bazează mai mult pe orele de biologie, chimie și fizica (2 ore/săptămâna fiecare), matematica 3 ore și cam la fel și română
Mersi! Filologie cred e este pentru mine Multumesc de raspuns, chiar a fost folositor. Iti dau imediat chestia aia de raspuns castigator
Științe sociale,dar vezi că gramatica in liceu e cam inexistentă, la toate profilele, pentru că bacul oricum se da majoritar din literatura, nu din gramatica.
Așa că daca vrei sa fie ok din perspectiva a ce zici, poți încerca științe sociale, ai mate până în a 12-a, dar nu e o matematica dificila, cel puțin în ultimii ani, in primii 2 ani, daca nu mă înșel toate profilele au by default M2.
A, n-am stiut ca bacul nu se bazeaza asa de mult pe gramatica. Deci cred ca o sa aleg filologie.
Nicăieri nu este doar gramatica, deși o să fii nevoita sa scrii corect gramatical pentru a lua punctaj maxim, are sens, nu?
Mi se pare o alegere înțeleaptă! Mult succes!
Mai ai și filologie și științe sociale, nu știu exact sa îți spun despre asta.dar mult succes in vara!?