| Eusieu_4002 a întrebat:

Sunt in clasa a 9-a, la stiinte ale naturii si vreau sa va spun ca mi se pare destul de greu la liceu, in comparatie cu scoala generala. Ma simt obosita deja, am foarte multe teme si imi este dor de generala. Credeti ca voi ramane cu aceasta impresie sau doar schimbarea si faptul ca trebuie sa ma acomodez e cauza? Spuneti-mi parerea voastra, in ce clasa sunteti si cum e la liceu.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LexiLaveil2 a răspuns:

Buna. Si eu am fost la stiintele naturii. Intr-adevar, este greu la inceput pana te acomodezi. Viata din generala era foarte usoara. La liceu ai dat de greu. Profesori noi, cerinte noi, obiecte noi. E putin mai dificil la inceput. Dar toate trec dupa o anumita perioada. Ai sa vezi ca de prin a 10-a nu o sa mai ai teme asa multe. De multe ori o sa ai doar la mate si la romana. Cu invatatu, o sa fie mai usor, pentru ca incepeti sa va alegeti ce vreti sa dati mai departe la bac, iar restul profilor o sa va lase mai usor. Si o sa devina totul foarte usor. Dupa o sa iti para rau si o sa vrei sa mai prelungesti liceul. Dupa, ce ajungi la facultate, o sa iti fie iar greu, si o sa iti lipseasca liceul. Asa e mereu cand dai de greu. Dupa totul intra in ritm, si e foarte usor si simplu.

Nu dispera, totul o sa fie foarte frumos. Viata de liceu e cea mai frumoasa, si trebuie sa te bucuri din plin de ea.

Bafta si fi fara griji! Totul o sa treaca!

4 răspunsuri:
| joujoux a răspuns:

Eu sunt clasa a 11-a...Si crede-ma pe cuvant, ca asa este la inceput.Incearca sa te mai relaxezi, mai uita de teme(dar nu de tot)...iesi cu prieteniihappy. Dupa ce o sa prinzi gustul o sa vrei sa mergi in fiecare zi la scoala

| Andy_Shriinee_1998 a răspuns:

Intr-adevar si eu sunt in clasa a noua la profil real dar la mate-info e greu, dar, dupa o perioada o sa vezi ca profii nu cer de la tine mai mult decat este necesar... iti recomand sa stai si tu mai relaxat o perioada! Si mie mi s-a parut greu la inceput, dupa primele 2 saptamani am inceput sa vad cum e cu adevarat viata de liceu!

| Cat a răspuns:

Dureaza un pic pana te adaptezi unul colectiv nou si unor profesori carora inca nu le stii pretentiile. Ajungi sa te obisnuiesti si sa iti dezvolti propriul ritm de lucru.
Daca totusi starea ta continua, fa o vizita psihologului scolii care te poate ajuta cu sfaturi si sa-ti faci un program zilnic, astfel incat sa simti ca ai timp de toate.

| florin3l99 a răspuns:

Salut! si eu sunt in sintuatia ta anul-l acesta am intrat si eu la liceu intr-a 9(Stiintele Naturii, crede-ma si mie mi se pare foarte greu si mi-e dor si mie de colegi de generala eu n-am picat cu nimeni de la mine din clasa.Si e cam dificil vezi u colegii noi sunt si mai rautaciosi.Asta e viata nu se opreste aici merge inainte poate imi lasi si mei id tau de mess mai vb.