Ambele imi plac la fel de mult, sunt doar curios daca le-as putea imbina pe viitor la un job sau ceva.
Nu prea au legătură. Întâi trebuie să decizi ce vrei să faci, și programarea are vreo încă 10 ramuri, e ca și cum vrei să devii doctor, dar nu știi ce doctor, pediatru, chirurg, estetician, buco-facial...
Ca programare voiam sa invat C++ si C#, fiind niste limbaje pe care le-am inteles inca din liceu si mi-au placut, insa nu am aprofundat foarte multe elemente. Am avut un gand sa invat si cateva limbaje pentru Web Development, dar aici e totul deja diferit. Vazusem prin forumuri in strainatate ca s-ar cauta ingineri cu cunostinte de AutoCAD si programare, dar nu stiu cate job-uri ar putea pune ambele calitati in practica.
General vorbind, C++ se folosește la softuri pentru OSuri spre exemplu sau la orice legat de embedded(infotainmenturi pentru masini, masini de spălat, orice device cu ecran,, iar C# face tot ce face C++ însă e bun și pentru web dev.
Deci din start majoritatea joburilor pe care le poți avea, vor fi de backend developer sau embedded developer/firmware developer.