| Lievdezt116 a întrebat:

Am o mica problema la care nu stiu ce as putea sa fac. Va rog sa nu radeti de mine. Eu am 16 ani si iubesc foarte mult scoala. Anul trecut ma mutasem la o alta scoala si sunt foarte buna in scoala. Invat bine si am note bune. Sunt a 2-a ceea mai buna din scoala. Am punctul 20.582 de puncte pe lista a scorului din scoala. Atunci cand am teste mereu am maximul. ( ex. la bio. Am avut 42/42 de puncte ). Cand ora este gata incep cearta in clasa pentru ca o colega este invidioasa pe mine Si nu stiu ce as putea sa fac sa nu mai fie cearta. As vrea sa nu mai invat si sa cobor mai jos de notele alea sa fie ea mai buna dar, nu stiu daca voi reusii. Va rog ajuatima

Răspuns Câştigător
| Viitorulapropiat a răspuns:

Felicitari.Problema nu este la tine, ci la ea.Tu nu trebuie sa cobori pentru ca o proasta e invidioasa pe notele tale, ai face cea mai mare prostie.Incearca sa nu o mai bagi in seama...desteptul cedeaza primul. Tine-o tot asa si o sa ajungi un om realizat, iar mai devreme sau mai tarziu va veni la tine in genunchi sa te roage ceva si ai putea sa-i raspunzi cu aceeasi moneda(chiar daca nu e chiar cea mai buna alegere).Nu uita, conteaza si viata sociala.Nu numai scoala, nu trebuie sa-ti pierzi copilaria doar pentru a invata.Mult noroc.

10 răspunsuri:
| Softe a răspuns:

Nu ar trebui sa te cobori mai jos de colega ta doar pentru a o lasa pe ea sa fie cea mai buna, scoala este ca un concurs iar pentru a castiga trebuie sa iti mentii cunostintele cat mai mult, nu trebuie sa te lasi influentat de ceilalti ci trebuie sa te gandesti doar la tine.

| K0sti a răspuns:

Bravo, da ce prostie e asta? Cum sa cobori mai jos din cauza unei zapacite? Nici prin cap sa nu-ti treaca!

PS: NU uita de cratima!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa te ambitionezi si sa inveti mai mult. Cu-i nu-i place sa scrie acasa si sa moara de ciuda. Nu trebuie sa te lasi tu pentru o idioata. Ai putea sa incepi prin invatarea gramaticii: sa stii sa pui virgula si punctul cand trebuie, sa stii ca "sa cobor mai jos" este pleonasm, ca "voi reusi" se scrie cu un singur "i" si ca se scrie "va rog ajutati-ma!" ( cu semnul exclamarii si cratima).

| 1Q a răspuns:

Nu trebuie sa cobori tu standardele trebuie sa urce ea, ba chiar din potriva trebuie sa urci si mai mult notele sa ii faci in ciuda, si sa nu iti pese de parerea ei sau de parerea altora pentru ca toti cei care te critica sunt de fapt invidiosi si trebuie sa ti se rupa de ei

| Lievdezt116 explică (pentru Softe):

Multumesc.

| Lievdezt116 explică (pentru K0sti):

Da, ai dreptate dar, mereu ne certam ca ea vrea sa fie mai buna. Imi spune mereu ca, de cand m-am mutat in scoala asta, ea e ceea mai slaba.

| Lievdezt116 explică (pentru Salontanul):

Scuze ca spun dar, omul mai si greseste. Nimeni nu-i perfect.

| Lievdezt116 explică (pentru 1Q):

Stiu dar nu-mi place cand e cearta in clasa pentru lectii sau teste.

| Lievdezt116 explică (pentru Viitorulapropiat):

Multumesc. Eu vreau sa imi termin scoala si sa iau o diploma. Asta imi doresc. Eu fara scoala nu voi putea face absolut nimic daca nu voi invata. Uneori e greu dar, pentru mine pana gat scoala, e ceea mai importanta. Respect ce mi-ai spus si multunesc.

| K0sti a răspuns (pentru Lievdezt116):

Si ce treaba ai tu cu ea? Inca o data, nu te abate de la drum!