Nu mai e mult si toate scoliile/liceele vor avea un dispozitiv care va trebui sa pui degetul cand intri si cand iesi asa profesorii vad cand chiulesti si va fac viata amara tuturor celor care sunt chiulangii.
Tanku, n-o sa patesti nimic de genul asta, eventual sa vina cineva sa le spuna parintilor tai. nici chiulitul de la scoala, nici statul in bar nu sunt infractiuni, asa ca n-au ce sa-ti faca. alocatia o pierzi daca ai prea multe absente, nu politia ti-o poate taia.
Pe naiba! Cum să te amendeze doar pentru că nu erai la şcoală? Alocaţia nu se taie decît dacă te-ai lăudat că lucrezi(rău ai făcut!).Aia poate fi doar o sperietură ca să te facă să te duci la şcoală!
Nu cred ca iti da amenda dar cred ca iti scade din alocatie si daca ai buletin o sa til verificepe program sau asa cred. Funda?
Da, vei primii amenda acasa, stiu pentru ca ii s-a intamplat unui prieten. nu am auzit de taiat alocatia sau chesti grave. Din cate imi amintesc amenda nu era mare, vreo 20 lei, dar s-ar putea sa iti trimita doar un advrtisment! succes...
Sevilla întreabă:
alexcatalin13 întreabă: