Buna ziua, incearca o vizita la psiholog, chiar si la psihologul scolii in care inveti daca nu vrei sa mergi la un cabinet privat.Ii expui problema si cu anumite exercitii de concentrare, discutii si alte cele vei reusi sa treci cu brio peste aceasta perioada.Crede-ma ca 100% te va ajuta un psiholog, alta varianta nu ai deoarece tu nu stii ce anume trebuie sa,, lucrezi" cu tine pentru a te dezvolta psihic si emotional in privinta acestei probleme.Bafta!
Educatoarea exista numai la camin si gradinita!
Clasele 1-4 au deja invatatoare.
Clasele 5-8 au dirginte si profesorii pentru fiecare materie.
Frica iese cand pui mana serios si inveti la toate obiectele, fiindca atunci nu ai ai nici un motiv sa-ti fei frica de ceva, dimpotriva, esti castigator si vei finotat cu note mari, bineinteles.
Buna.Ar fi trebuit sa vorbesti cu parintii sa te mute.E inacceptabil asa ceva in clase I-IV cand abia va formati.Mergi la psiholog, nu trebuie sa platesti nimic din moment ce esti inca elev.
Si eu aveam o profesoara nasoala, ne insulta si spunea ca daca nu invatam vom ajunge la cules de capsuni in Spania. Ne preda materie cu un an mai mare si evident ca multi nu intelegeam, apoi milita pentru pregatire.Fiindca eu si parintii nu eram de acord sa fac pregatire cu ea, alegand sedinte cu alt prof, din cand in cand, nu saptamanal cum dorea ea, obisnuia sa ma taxeze destul de des, sa ma scoata la tabla si alte cele ca sa-mi puna note mici.O data mi-a gresit media, trecand-o mai mica decat era, in catalog.Noroc ca eu imi calculam fiecare medie in parte.Fun times. )
Cum s-a specificat mai jos, cu terapie vei trece peste, cand te afli intr-un mediu toxic, paraseste-l, nu sta asa ca nu iti face bine. Nu inteleg cum de acea educatoare inca mai profesa.
AlexRisse întreabă: