Întrebare recomandată | Anonimata345 a întrebat:

Salutare, TPU! Am o problema. Sunt foarte stresata deoarece anul acesta am EN de clasa a 8 a. Tot timpul ma gandesc ca nu o sa pot reuși sa iau examenul pentru ca subiectele sunt mai grele fata de cele de anul trecut. Chiar nu stiu ce sa mai fac. Ajutor va rog!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"anul acesta am EN de clasa a 8 a....nu stiu ce sa mai fac"

nu te mai smiorcăi, pune mânuța pe carte/cărți și... la treabă!

| NLS a răspuns:

Asa simțeam și eu, si colegii, si o mulțime de alti elevi din generatia noastră, sau din cele care au urmat.

Si totuși,... Am luat 9.65 la romana, 8.10 la mate și 8.60 la istorie+geografie (doar generația noastră a fost singura care a dat din ambele, din anul următor a fost la alegere).

Știi ce a făcut diferența?
Faptul ca am încetat sa ma stresez cu întrebări și gânduri, si m-am concentrat pe învățat.
Fara TV, fara pierdut mult timp pe afara, iar telefon și PC nu știam ce sunt, ca nu văzusem încă în realitate, le-am descoperit si intrat în posesia lor, după vreun an și ceva, în perioada liceului.

| helpforyou a răspuns:

Daca o sa te gandesti negativ la un lucru, iti ingreunezi sarcina. Schimba optica si spune ca ai invatat in acest 8 ani destul de mult, ai petrecut nenumarate ore la scoala, cu temele, cu teste si teze. Deci am o baza serioasa la care sa ma conectez in momentul examenuli si sa pot lua o nota buna.

Succes.

| floareaalbastraa25 a răspuns:

Se vede ca nu esti pregatita. subiectele de acum nu sunt deloc grele, ce ai tu acum, aveam eu doar la primele subiecte. nici nu se compara. zic sa pui mana sa inveti, sa te pregatesti, ca nu e cine stie ce