| ValiConstantin123 a întrebat:

Salutare TPU am si eu o întrebare.
Fiecare liceu in parte primește obligatoriu bani pentru plexyglass de la ministerul educației?
Deoarece ni s-a spus la scoala ca trebuie sa dam personal bani pentru plexyglass deoarece nu are școala banii necesari.
Nu mi se pare normal ca elev sa dau bani pentru asa ceva deoarece școala ar trebui si este obligată să o facă.

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Toate costurile necesare unei școli sunt asigurate din bugetul local. Că aia de la primărie o baga p-aia că n-au bani mai ales amu c-o fost campania, asta e alta poveste.

| zilog a răspuns:

Parerea La-am auzit pe ziaristul Cristian tudor Popescu ca exista deja 2 vapoare cu plexiglas intr-un port de la Romania
si ca trebuie sa se vanda acel plexicglas este o afacera gen bectel

| SingleForOne a răspuns:

Evident că nu este normal, dar așa se lucrează din cauza sărăciei și corupției. happy

| ValiConstantin123 explică (pentru SingleForOne):

Nu este normal deoarece noi suntem prosti si suntem de acord cu niste lucruri tampite

| SingleForOne a răspuns (pentru ValiConstantin123):

Sau ignoranți, dacă auzi de la alții "de-abia aștept să plec din țară, mă duc în străinătate, și trăiesc in lux, oricât ar dura să fie greu până atunci.'

| 7PotDouglah a răspuns:

Banii trebuie să fie asigurați de către primărie. Deci, părinții voștri să meargă la primar si să îi ceară explicații.