| OuterReason a întrebat:

As dori o lista de culegeri si carti din care sa pot invata matematica. Imi cer scuze de cererea mea prea directa, dar am facut asta pentru a se vedea in titlu happy Eu stau intr-o alta tara europeana (Germania), iar aici materia este mult mai usoara decat cea din Romania. Din cate stiu de la cativa prieteni, in Romania materia este mult mai grea decat in alte tari din Uniunea Europeana. Din cate stiu, in orasul meu nu sunt profesori de matematica de nationalitate romana, iar parintii mei nu au indeajuns timp, si nici pregatire pedagogica, in a ma invata cele necesare. As dori sa invat matematica in aprofunzime. Din pacate nu pot sa invat decat singur. Sper sa imi poata face cineva o lista indeajuns de buna cu anumite culegeri/carti de unde sa pot invata si singur. Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| OuterReason explică (pentru AnonimaOk):

Multumesc foarte mult! Chiar m-ai ajutat. Sunt dispus sa cumpar cartile, sper ca livreaza si in strainatate happy Am sa le caut intr-un online shop. Mersi!

3 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Cu placere happy.

| OuterReason explică:

Apropo, am uitat sa enunt ca as dori ca acele carti/culegeri sa fie de la clasa a 9 a in sus happy Mersi!