Buna, italiana si spaniola sunt destul de usoare si sunt limbi latine, ca si limba romana, deci multe cuvinte se aseamana. Germana nu e inrudita cu limba romana si este destul de dificil de invatat fara un profesor.
Dintre toate totusi, germana ti-ar folosi cel mai mult.
Daca italiana e grea, stai sa vezi germana!
De fapt, care e limba ta materna de ti se pare asa grea italiana?
Mi se pare mai grea italiana din punct de vedere gramatical atat
Stai sa vezi tu franceza...
E aproape la fel ca si gramatica limbii romane. Diferentele sunt nesemnificative. Grea e gramatica limbii franceze, iar cea germana e absolut de neinteles. Usoara e gramatica engleza.
Nu te arunca asa de tare. E usoara fiindca nativii, in special americanii, sunt cretini si terfelesc gramatica la nivel academic, cum se face la noi. Cazul "it's vs its" e unul dintre multele care pot fi mentionate. Daca nu stii despre ce vorbesc, ghinion. De pe cartoon network pare mai usoara decat e. Una e sa nu mori de foame in tara x ca nu stii limba, si alta e sa o folosesti la nivel profesional.
Gramatica la germana e cu muuuult mai grea.
Invat-o pe aia care-ti place mai mult, degeaba inveti o limba s-o stii daca nu-ti place deloc.
Rusa, araba, sau chineza ti-ar folosi mai mult. Daca italiana zici ca e grea, iti recomand o lobotomie.
Mi se pare mai grea din punct de vedere gramatical
Cred ca germana iti va fi de folos, se cauta mult si sunt platiti bine cei ce o stiu.
Ce îti este de folos.Nuare rost sa inveti italiana daca vrei sa mergi in Germania.Ti-am dat un exemplu.
Poloneza, chiar usor, comparat cu latina. kurwa inseamna curva, daca stii cum zic
Italiana este o limbă ușoară, este la fel ca limba noastra aproape. Îți recomand sa o inveti, iti va prinde bine.
Italiana e buna. Apropo daca vei merge la scoala italiana ai nevoie e gramatica.Sa vorbesti cu o persoana in italiana nu ai nevoie de gramatica.In plus e usoara
aisha01eu întreabă:
mentholinks întreabă: