| IoanaAndreea97 a întrebat:

Salutare, TPU! As vrea sa stiu ce parere averti voi despre liceul Sf Sava din Bucuresti. sunt a opta si vroiam sa aleg clasa de mate-info bilingv sau mate-info ca prima optiune dar dupa tot ce am auzit despre el nu mai sunt asa sigura. Am auzit ca se trece clasa doar pe meditatii si pe spaga la profesori si ca nu se face carte, ca mai are doar renumele si nu mai e ce a fost anii trecuti. Astept si opiniile voastre!

5 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Un liceu foarte bun. Nu trece nimeni pe spaga, te asigur eu. Te asigur ca se face carte la un nivel chair ridicat. Acuma depinde si de tine, daca vrei sa inveti sau sa treci prin liceu doar pentru diploma. Daca vrei cu adevarat sa inveti si esti pregatit/a sa muncesti, atunci e de tine

| Purec a răspuns:

Ps: incearca sa intri la intensiv info. Dar cred ca o sa ai nevoie de o medie destul de mare

| IoanaAndreea97 explică (pentru Purec):

Eu vroiam la mate info-biling ( clasa de olimpici) care are media cea mai mare. anul trecut a fost 9.94 media.

| Purec a răspuns (pentru IoanaAndreea97):

E bine oriunde. Din punctul meu de vedere la intensiv info ar fi cea mai buna solutie. Dar oriunde ai reusii sa intri, este un liceu foarte bun. Bafta si iti tin pumnii sa intri exact unde doresti

| euSUNTsukara a răspuns:

Da ai mare dreptate si mama a studiat acolo dar nu erau aceleasi vremuri.Astept Funda daca vrei.