Cel mai probabil 1 aug sau sept.
Acum cazurile de infectare sunt in jur de 500 pe zi, a trecut deja de 10.000 per total. Pana la sfarsit de Mai, cifra va fi cel putin dubla si nu cred ca va risca cineva sa-si trimita copilul la scoala, mai ales ca sunt cazuri de adolescenti si copii mici, care au murit de acest virus.
E vârful e normal sa crească cazurile
Plus de asta cazurile apar din carantina sau din izolare de obicei plus cadre medicale mai rar contactați direcți pe strada
O sa înceapă școala cel mai probabil când o sa scape de cei din izolare și carantina pentru ca este riscul sa fuga și sa fie bolnavi sa răspândească boala
Școala va începe cândva în cursul verii. Dacă începe, va chema elevi din toate clasele.
Parere proasta am, o sa fie foarte nasol. Nu stiu daca or chema toate clasele, dar nu m-ar mira sa da, ii pune sa poarte masca, dar e cucu, ca ele ajuta doar un 50 %.
Nu e etansa si sa respiri prin filtru doar, prin stanga si dreapta bate vantu!
Alea FFP2 si FFp3 sunt mai bune.
Dar ei vor salveze firmele, nu oamenii.
Si daca dadeau copiii in sept examenele ce avea? Sau repetau anul si gata.
Din moment ce situatia e tot mai rea n-au cum sa inceapa cursurile.astia gasesc cate 400 infectati zilnic. Unde dreacu sa trimita copiii in autobuzele alea infecte langa toti bălosii?
Scoala va incepe pe 15 Mai, inca nh se stie daca toti, exista posibilitatea sa inceapa doar clasele a 8 a si a 12 a.Anul scolar se va prelungi probabil cu inca 1 saptamana si o sa avem si vacanta de vara
Nu stiu daca incepe de la 1 iunie, dar daca incepe multi nu vor merge la scoala.
Cel mai probabil, daca ai ascultat cateva din conferințele de presa ale președintelui, scoala o sa inceapa cand se termina starea de urgenta. Adica dupa 15 Mai.
Si da, o sa mergem toti la scoala ca si pana acum. Toate clasele, din toata Europa, o sa termine anul școlar pana la toamna.
Sincer chiar îmi doresc eu sunt o persoana foarte sociabilă mai ales in exterior și simt foarte mult lipsa prietenilor mei mai ales a iubitei mele
Prin telefon vorbesc cu toți dar nu e același lucru și in realitate
Stiu, și eu trec prin asta, si cel mai probabil, toti adolescenții!?
Am auzit și varianta cu începerea orelor de la 15 mai. Primele clase chemate la școală sunt a VIII-a și a XII-a pentru că au de susținut examenele.