Și ce ești așa de exasperat? Presupun că ai învățat, și acum doar repeți.
Și dacă ea e "praștie", în locul tău, m-aș teme. Dacă nu înveți, te poate azvârli, atât de tare, încât să vă (re)vedeți în... toamnă.
Dar, tu ești sigur că ai predat teza? Îm momentul predării lucrărilor semestriale, sunt elevi care fac pe isteții și își vâră teza, subtil în geantă, în loc s-o pună pe catedră. Și... ups, cine mi-a 'furat' teza? ))
PS Profesorul dacă ți-a rătăcit teza, o va găsi. El dacă o "pierde", o pierde doar în portofoliul său. Dacă nu ai predat teza, te va ține minte! Să nu te joci cu el, de-a v-ați ascunselea!
Sunt foarte sigur ca am dat teza. Ca daca nu nu mai intrebam aici Si prastia aia de vaca nici nu a facut prezenta. Ea nu face aproape niciodata prezenta. Acum spuna ca mai trebiue data o data. Dar mie nu imi convine
E prastie dar nu e dupa ea... Faza e ca am stiu ceva dar nu mai stiu nimic. Mai trebuie sa invat o data. Si nu invat eu inca o data ca e ea proasta
Și ce ești așa de exasperat? Presupun că ai învățat, și acum doar repeți.
Și dacă ea e "praștie", în locul tău, m-aș teme. Dacă nu înveți, te poate azvârli, atât de tare, încât să vă (re)vedeți în... toamnă.
Puneti-va de acord cu o nota ca daca il parasti la conducere va fi penalizat. S-a intamplat si la mine in clasa odata si au facut o medie la notele pe care le avea deja la materia respectiva, i-a mai dat ceva in plus si a pus elevul sa rescrie teza, dar au facut-o impreuna in asa fel incat sa iasa un 8 frumusel, nu mai mult, nu mai putin.
Nu mai vorbi prostii ca nu-l penalizeaza nimeni. Nu e prea ok, dar n-ai de ales.
La noi asa a fost! Teza e considerata examen si e importanta, nu e un test pur si simplu.
Poate a vrut sa fie dragut, dar nici vorba sa fi riscat o penalizare.
Penalizare? Nici gând, nici în visele lui!
Asta am spus si eu.
Unui coleg i-a pierdut profesorul de Biologie teza si a trebuit sa o mai dea o data dar el a ales lectia / lectiile.