| Gabi16Messi a întrebat:

Este prima data cand va cer ajutorul. Am 18 ani si sunt in ultimul an la liceu. Pasiunea mea este sa compun versuri(mai pe scurt compun versuri de muzica rap), dar eu nu am voce, poate doar de facut rap. Imi puteti sugera o facultate pe care sa o urmez si care sa se imbine cu pasiunea mea de a face versuri? Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

Du-te la o facultate de muzica si cere mai multe detalii!

| anonim191 a răspuns:

Mori de foame cu talentul asta mai baiatule.pasiuni avem toti.si eu vreau sa pictez, sa fac design. dupa facultate ajungi chelner. uita-te pe net la ce joburi sunt.ganteste-te la viitorul tau.asigura-ti o rampa de lansare care sa te sustina financiar, adica o cariera care sa iti ajute pasiunea.in viata faci 99% ce trebuie si 1% ce iti place. aveam si eu 18 ani si visam la cai verzi. uita-te in jurul tau, pe net la joburi etc.rapperi sunt toti la coltul blocului.doar sa ai noroc chior sa te gaseasca unul care este deja foarte cunoscut si sa fie dispus sa lucreze cu un incepator.eu zic sa te trezesti si sa vezi cum iti creezi viitorul apoi pasiunea. vorbeste cu oameni care au o anumita varsta si au trecut prin asta si ai sa vezi.eu nu incerc sa vorbesc in nume de rau sau sa te demoralizez insa ca sa iti urmezi visul trebuie sa ai bani si sa te faci remarcat printre oamenii care trebuie ca sa ajungi acolo.