anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Încă din clasa a VIII-a m-am decis de vreau să fac: Facultatea de Drept. Și încă vreau, însă încep să-mi tot pun niște întrebări (ce mi le puneam și înainte) ce devin tot mai sâcâitoare. Acum sunt în clasa a XI-a și încă îmi doresc să fac Facultatea de Drept, dar doresc să aflu un răspuns la acele întrebări sâcâitoare pentru a-mi continua drumul în viață puțin mai liniștit. Și acele întrebări sunt: 1. Îți poți găsi un loc de muncă cu această facultate în spate? Refuz să cred că peste tot este numai corupție și îți trebuie numai pile... Nu îmi place generalizarea și tocmai de aceea îmi doresc mai multe opinii (de preferabil din partea celor ce s-au intersectat în vreun fel cu problemele despre care vorbesc eu aici) Poate sunt eu prea optimist și e adevărat... laughing. 2. E chiar atât de rău că îmi doresc să fac facultatea la Craiova (urăsc Bucureștiul + sunt o persoană introvertită)? E facultatea făcută în București garantul succesului în carieră (sau îți crește atât de mult șansele de reușită încât să-ți dorești s-o faci acolo)?
Sper să se găsească cineva care să mă lămurească... laughing Sau dacă e de părere că Facultatea de Drept e chiar așa o pierdere de timp, aș aprecia dacă ar veni cu alternative (facultate ce să reflecte un profil socio-uman, de preferabil ceva legat de comunicare, interacțiune cu persoane... ).

1 răspuns:
| Rauuul a răspuns:

O sa devi avocat. Dar e destul de greu mai ales ultimul examen. Eu ti-as recomanda un curs, de exemplu de hairstylist... parerea mea e ca ar fi super, interactionezi mereu cu persoane, nu e foarte greu, foarte putin obositor, si dupa 2-3 ani de lucrat intr-un salon la cineva, poti sa iti deschizi propriul tau salon. Eu asta o sa fac happy