anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma numesc Alex si sunt nou pe TPU.Am si eu o intrebare:acum o ora eram la ultima ora (sunt in clasa a 6a) si avem un baiat pe nume adolf dumitrescu emanuel care a ramas repetent si la trimis la noi in clasa.PRoblema este ca era sa ma omoare mi a pus mana la gura si nas si nu puteam sa respir si mi am revenit.Profesorul de sport nu ia nicio masura si cand ala imi punea mana la gura s-a uitat la mine si na facut nimic.Am 12 ani si as putea sa fac ceva personal adica pot sa ii fac o plangere la poilitie. Dau funda daca imi spuneti ce cai exista sa rezolv problema.

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Sa-l iei pe Hitler intr-un colt si da-i pana il ia dracu. Ce naba, esti fatalau?! Lasa vorba cu "daca unul te scuipa, intoarce si celalt obraz" si articuleaza-l. devil

7 răspunsuri:
| sweetdyana18 a răspuns:

Discuta cu parintii tai...

| DrA a răspuns:

Salutare.
In primul rand cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si cu diriginta. Cred ca ea stie cel mai bine sa rezolve problema. Momentan daca mergi la politie, nu vei rezolva nimic pentru ca nu ai nici o dovada. Cred ca ar trebui sa se ia masuri in scoala in ceea ce il priveste pe acest baiat. succes

| alexutzzi21 a răspuns (pentru sweetdyana18):

Si daca as discuta cu ei nu rezolv nimica ei nor sa ma creada

| alexutzzi21 a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu stiu cum de ai stiut dar asa ii zic toate profesoarele Emanuel Hitle.Ai fost colega cu el?

| AndreeaDeeuzta a răspuns:

Pai nu trebuie sa depui plangere la politie, deoarece poti rezolva problema mai usor:
1. Spunele parintilor tai sa discute cu doamna invatatoare;
2. Parintii vor vorbi cu doamna ta si acelui copil i se va scade nota la purtare.
Si astfel ai rezolvat problema.

| whatevernvm a răspuns (pentru alexutzzi21):

De la Adolf, dragule. Adolf Hitler, am spus-o ironic.

| sebicas32 a răspuns:

Tata,rupei gatu!